1. VÍDEOS PROMOCIONALES ESPECTÁCULOS / ARTES ESCÉNICAS - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica actual)

BIG BOUNCERS (Cecilia Colacrai, Mireia de Querol, Anna Rubirola)
"big bounce" per public familiar - nous llenguatges del cos
El 7 de Juny a l'Antic Teatre - anticteatre.com -

Creació i interpretació: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola
Col•laboració artística: Joao Lima, Federica Porello
Edició d’àudio: Pablo (Mo) Ramirez
Veu en off: Cristina Carrasco i Claudia Solwat
Disseny i tècnica de llums: Joana Serra
Vídeo i foto: Pablo (Mo) Ramirez, Tristán Pérez Martín, Alba Suñé

Agraïments: Joao Lima, Federica Porello, Iris Heitzinger, Pablo Mo Ramírez, Roger Llimós, Tristán Pérez Martín, Olga Tragant, Alba Suñé, Roger Puig, Andrea Acosta, Claudia Solwat, Cristina Carrasco, Velvet Sweatshop

La peça Big Bounce ha estat creada en residència als següents espais de creació:
tragantDansa 2013, La Caldera 2012-2013, La Visiva 2013 i Burdag Studio (Polonia) 2013

Amb la col•laboració de: Institut Ramón Llull, Osic i Antic Teatre

bigbouncers.wordpress.com →

Big Bounce és una peça escènica centrada en el moviment i la paraula que gira entorn del concepte d’origen i que juga a desplegar possibles futurs, derivats d’un mateix origen.
Big Bounce proposa un viatge que qüestiona la temporalitat del fet escènic a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament.
Big Bounce pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos però és igualment provable que estiguem vivint a l’univers dos mil milions ( o en qualsevol d’una seqüència infinita d’universos).

Col•lectiu Big Bouncers: Cecilia Colacrai , Mireia de Querol i Anna Rubirola
Totes elles són creadores independents residents a Barcelona. Totes elles compten amb una àmplia trajectòria com a creadores en solitari o juntament amb altres artistes així com en la docència de la dansa. Comencen a treballar conjuntament al maig del 2012. Des de l’inici, el treball del Col•lectiu, s’ha desenvolupat i articulat al voltant de tres eixos d’acció: la creació de peces escèniques, la creació de Performance en espais no convencionals, i els tallers d’eines de composició per a la creació. Des del setembre de 2014 el Col•lectiu Big Bouncers gestiona l’espai de creació La visiva (lavisiva.org), que es converteix en la seva seu regular i on desenvolupa una programació d’activitats relacionades amb la creació.

# vimeo.com/132230868 Uploaded 194 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

1. VÍDEOS PROMOCIONALES ESPECTÁCULOS / ARTES ESCÉNICAS - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica actual)

Antic Teatre BCN Plus

- VÍDEOS PROMOCIONALS / ARTS ESCÈNIQUES (ENTREVISTA + RESUM ESPECTACLE) - - ANTIC TEATRE (Investigació i creació escènica actual)

- VÍDEOS PROMOCIONALES / ARTES ESCÉNICAS (ENTREVISTA + RESUMEN ESPECTÁCULO) - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica


+ More

- VÍDEOS PROMOCIONALS / ARTS ESCÈNIQUES (ENTREVISTA + RESUM ESPECTACLE) - - ANTIC TEATRE (Investigació i creació escènica actual)

- VÍDEOS PROMOCIONALES / ARTES ESCÉNICAS (ENTREVISTA + RESUMEN ESPECTÁCULO) - ANTIC TEATRE (Investigación y creación escénica actual)

- PROMOTIONAL VIDEOS / PERFORMING ARTS (INTERVIEW + PERFORMANCE SUMMARY) - ANTIC TEATRE (Research and creation in performing arts)

Browse This Channel

Shout Box

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels