Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Creador multidisciplinar, Ignasi Aballí (Barcelona, 1958) que comença en la pintura amb un llenguatge crític traspassant els mitjans per representar-la. L'eix central de la seva obra gira entorn del procés de creació i la idea: el gest mínim imperceptible i l'aplicació d’allò ficcional. Des de la pintura a poc a poc anirà introduint altres suports com la fotografia, la instal·lació o el vídeo, amb constants al·lusions al cinema i la literatura. Ignasi Aballí és un artista proper a les pràctiques conceptuals que investiga constantment, i amb rigor, entre els límits d’allò artístic i la realitat quotidiana. En la seva producció, l'atzar, les el·lipsis, la utilització de l'objecte trobat o el material efímer sotmès a la classificació o inventari són algunes de les seves línies definitòries.

Creador multidisciplinar, Ignasi Aballí (Barcelona, 1958) que comienza en la pintura con un lenguaje crítico traspasando los medios para representarla. El eje central de su obra gira en torno al proceso de creación y la idea: el gesto mínimo imperceptible y la aplicación de lo ficcional. Desde la pintura poco a poco irá introduciendo otros soportes como la fotografía, la instalación o el vídeo, con constantes alusiones al cine y la literatura. Ignasi Aballí es un artista próximo a las prácticas conceptuales que investiga constantemente, y con rigor, entre los límites de lo artístico y la realidad cotidiana. En su producción, el azar, las elipsis, la utilización del objeto encontrado o el material efímero sometido a la clasificación o inventario son algunas de sus líneas definitorias.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/ca/colleccio/artistes/181/aballi-ignasi

# vimeo.com/134593583 Uploaded 230 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.