Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Ben Jakober (Viena, 1930) i Yannick Vu (Montfort-Lamaury, França, 1942), residents a Mallorca des de 1968, són dos creadors de formació autodidacta, que acostumen a col·laborar artísticament a gran part dels seus projectes, complementant-se de manera perfectament integrada. Entenen el subjecte creador com un ser que passa del jo al nosaltres. Els seus projectes escultòrics són el resultat del diàleg entre dues forces: la masculina i la femenina, una lluita pacífica de complementaris. A través de la complexitat, l’ambigüitat i el joc entre matèria i forma i fent referències a la mitologia i a l’erotisme donen lloc a peces monumentals. Treballen amb materials primaris combinats amb elements de l’alta tecnologia.

Ben Jakober (Viena, 1930) y Yannick Vu (Montfort-Lamaury, Francia, 1942), residentes en Mallorca desde 1968, son dos creadores de formación autodidacta, que acostumbran a colaborar artísticamente en gran parte de sus proyectos, complementándose de manera perfectamente integrada. Entienden el sujeto creador como un ser que pasa del yo al nosotros. Sus proyectos escultóricos son el resultado del diálogo entre dos fuerzas: la masculina y la femenina, una lucha pacífica de complementarios. A través de la complejidad, la ambigüedad y el juego entre materia y forma y haciendo referencias a la mitología y al erotismo dan lugar a piezas monumentales. Trabajan con materiales primarios combinados con elementos de la alta tecnología.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/ben-yannick-jakober-vu/

# vimeo.com/120468683 Uploaded 204 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.