Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Ruiz de Infante (Vitòria - Gasteiz, 1966) és un creador fora de format, el treball del qual es centra en el terreny de l’audiovisual i la instal·lació amb múltiples variants entre “l’alta tecnologia” i el “bricolatge d’urgència”. La seva obra s’expandeix en grans projectes temàtics units per engranatges perfectament sincronitzats encara que en aparença es mostrin de forma serpentejant i obliqua. Siguin vídeos o instal·lacions, la representació visual s’impregna d’una elaboració onírica electritzant. En general introdueix l’espectador en “l’estrany quotidià” (llocs per a l’aprenentatge, desequilibrats jocs de construcció a escala 1, espais de violència aparentment absurda, laboratoris en ple desenvolupament...), convertint-lo en un participant actiu per el recorregut o els seus jocs amb l’inconscient. Les seves obres cobren realment sentit amb l’experiència i el contacte directe amb el públic.

Ruiz de Infante (Vitoria - Gasteiz, 1966) es un creador fuera de formato cuyo trabajo se centra en el terreno del audiovisual y la instalación con múltiples variantes entre la “alta tecnología” y el “bricolaje de urgencia”. Su obra se expande en grandes proyectos temáticos unidos por engranajes perfectamente sincronizados aunque en apariencia se muestren de forma serpenteante y oblicua. Sean vídeos o instalaciones, la representación visual se impregna de una elaboración onírica electrizante. En general introduce al espectador en lo “extraño cotidiano” (lugares para el aprendizaje, desequilibrados juegos de construcción a escala uno, espacios de violencia aparentemente absurda, laboratorios en pleno desarrollo...), convirtiéndolo en un participante activo por el recorrido o sus juegos con el inconsciente. Sus obras cobran realmente sentido con la experiencia y el contacto directo con el público.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/francisco-ruiz-de-infante/

# vimeo.com/120468684 Uploaded 385 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.