Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Roland Fischer (Munic, Alemanya, 1958), empra la fotografia com a eina per a realitzar peces a través de les quals desenvolupa diferents matisos de la representació de la realitat. Els temes on centra la seva producció artística són el retrat i l’arquitectura, mitjançant sèries extenses. Respecte a aquesta primera línia, descontextualitza a les persones que retrata aïllant-les del seu entorn i desposseint-les de qualsevol tipus d’expressió o emoció. El resultat del seu treball són fotografies de gran format que adopten caràcter monumental.

Roland Fischer (Múnich, Alemania, 1958), emplea la fotografía como herramienta para realizar piezas a través de las cuales desarrolla diferentes matices de representación de la realidad. Los temas los cuales centra su producción artística son el retrato y la arquitectura, mediante series extensas. Respecto a esta primera línea, descontextualiza a las personas que retrata aislándolas de su entorno y desposeyéndolas de cualquier tipo de expresión o emoción. El resultado de su trabajo son fotografías de gran formato que adoptan carácter monumental.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/ca/colleccio/artistes/127/fischer-roland

# vimeo.com/120468685 Uploaded 75 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.