Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

La trajectòria artística del fotògraf Pierre Gonnord (Cholet, França, 1963) es basa en el retrat de personatges anònims, escollits per la seva peculiar bellesa fora dels cànons establerts, persones en la seva majoria procedents de grups socials marginals o amb una identitat cultural molt marcada. La recerca de la relació entre allò individual i allò col·lectiu és el fil conductor de les seves sèries de personatges, pertanyents a comunitats però cada un amb la seva pròpia essència individual. Els retrats solen ser primers plans que miren directament a la càmera i sense cap fons (o fons negre) per a descontextualitzar-los de la seva col·lectivitat.

La trayectoria artística del fotógrafo Pierre Gonnord (Cholet, Francia, 1963) se basa en el retrato de personajes anónimos, escogidos por su peculiar belleza fuera de los cánones establecidos, personas en su mayoría procedentes de grupos sociales marginales o con una identidad cultural muy marcada. La búsqueda de la relación entre lo individual y lo colectivo es el hilo conductor de sus series de personajes, pertenecientes a comunidades pero cada uno con su propia esencia individual. Los retratos suelen ser primeros planos que miran directamente a la cámara y sin ningún fondo (o fondo negro) para descontextualizarlos de su colectividad.

Es Baluard web: esbaluard.org/ca/colleccio/artistes/39/gonnord-pierre

# vimeo.com/124504619 Uploaded 51 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.