Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Des de la dècada dels 90, Chema Madoz (Madrid, 1958) adopta l’objecte com a centre de les seves composicions i prescindeix de la figura humana, no li interessa fotografiar el que veu, ni tampoc la implicació de l’atzar a la seva obra, sinó que partint d’imatges mentals definides crea els objectes que formen part del seu treball.
L’ humor, la ironia, els vincles amb la poesia són presents en les seves fotografies, modificant els simples elements quotidians genera imatges insòlites amb l’empremta que caracteritza les seves creacions.

Desde la década de los 90, Chema Madoz (Madrid, 1958) adopta el objeto como centro de sus composiciones y prescinde de la figura humana, no le interesa fotografiar lo que ve, ni tampoco la implicación del azar en su obra, sino que partiendo de imágenes mentales definidas crea los objetos que forman parte de su trabajo.
El humor, la ironía, los vínculos con la poesía están presentes en sus fotografías, modificando los simples elementos cotidianos genera imágenes insólitas con la impronta que caracteriza sus creaciones.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/es/colleccio/artistes/135/madoz-chema

# vimeo.com/131065401 Uploaded 492 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.