Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

L’obra de Pep Llambías (Alaró, 1954) es pot adscriure a l’àmbit de la poesia visual, que li permet desenvolupar el seu interès cap a tot allò que té a veure amb l’acció humana. Independentment del format emprat –dibuix, escultura, instal•lació- hi ha dues constants que es repeteixen en el seu treball: l’acurada factura de les seves peces i la presència de les paraules, les quals esdevenen sovint les protagonistes de la seva obra. L’artista vol fer de la idea un bricolatge, pel que li agrada que la paraula sigui palpable i, alhora, jugar amb les diferents lectures que es puguin fer al marge del significat que tenen assignat.
La obra de Pep Llambías (Alaró, 1954) se puede adscribir al ámbito de la poesía visual, que le permite desarrollar su interés hacia todo lo relacionado con la acción humana. Independientemente del formato usado –dibujo, escultura, instalación- hay dos constantes que se repiten en su trabajo: la cuidadosa factura de sus piezas y la presencia de las palabras, las cuales devienen a menudo las protagonistas de su obra. El artista pretende hacer de la idea un bricolaje, por lo que le gusta que la palabra sea palpable y, a la vez, jugar con las diferentes lecturas que se puedan hacer al margen del significado que tienen asignado.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/es/colleccio/artistes/163/llambias-pep

# vimeo.com/148347194 Uploaded 41 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.