Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Dedicat a la fotografia des de finals dels anys 60, Joan-Ramon Bonet (Palma, Mallorca, 1944) ha combinat en la seva pràctica la fotografia d’estudi amb el fotoperiodisme. En el primer cas, centrat en la realització de nombrosos catàlegs d’artistes així com la producció de retrats i bodegons. Però és al carrer on es fa especialment palesa la seva particular mirada a tot el que l’envolta, des d’imatges urbanes a retrats de persones marginades, així com fotografíes costumistes, com les de les “Matances” que formen part de la col•lecció d’Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani.

Dedicado a la fotografía desde finales de los años 60, Joan-Ramon Bonet (Palma, Mallorca, 1944) ha combinado en su práctica la fotografía de estudio con el fotoperiodismo. En el primer caso centrado en la realización de numerosos catálogos de artistas así como la producción de retratos y bodegones. Pero es en la calle donde se manifiesta especialmente su particular mirada hacia todo lo que le rodea, desde imágenes urbanas a retratos personas marginadas, así como fotografías costumbristas, como las de las “Matanzas” que forman parte de la colección de d’Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/ca/colleccio/artistes/31/bonet-joan-ramon

# vimeo.com/152948317 Uploaded 116 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.