Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Tot i haver nascut a Galicia, Carlos Agustín (Vigo, 1950) s’establí des de petit a Amèrica Llatina amb la seva família amb la que viatjà constantment. Aquest fet, junt amb la presència de càmeres i revistes fotogràfiques en el seu entorn familiar, condicionà que s’acabés dedicant a la fotografia. Als 19 anys fou contractat per l’editorial argentina Abril per realitzar reportatges fotogràfics. En els anys 70 s’establí a Mallorca temporalment i posà en marxa la revista “Triunfo” junt amb Camilo José Cela Conde. Al llarg de la seva carrera ha combinat el reportatge fotogràfic amb la fotografia artística, realitzant exposicions des dels anys 70, encara que Agustín admet que es troba més còmode en el paper de fotoperiodista. L’obra que té Es Baluard prové de la donació que feu Joan Guaita del material generat de la sèrie de tres exposicions titulada “6 x 6”, en la que sis fotògrafs reflexionaren sobre temes com el sexe, els diners i la mort.

Aunque nacido en Galicia, Carlos Agustín (Vigo, 1950) se estableció desde niño en Latinoamérica con su familia con la que viajó constantemente. Este hecho, junto con la presencia de cámaras y revistas fotográficas en su entorno familiar, condicionó que se acabase dedicando a la fotografía. A los 19 años fue contratado por la editorial argentina Abril para realizar reportajes fotográficos. En los años 70 se estableció temporalmente en Mallorca y puso en marcha la revista “Triunfo” junto con Camilo José Cela Conde. A lo largo de su carrera ha combinado el reportaje fotográfico con la fotografía artística, realizando exposiciones desde los años 70, aunque Agustín admite que se encuentra más cómodo en el papel de fotoperiodista. La obra que tiene en Es Baluard proviene de la donación que hizo Joan Guaita del material generado de la serie de tres exposiciones titulada “6 x 6”, en la que seis fotógrafos reflexionaron sobre temas como el sexo, el dinero y la muerte.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/ca/coleccion/artistas/carlos-agustin/

# vimeo.com/153481543 Uploaded 57 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.