Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Nascut a la fi de la Segona Guerra Mundial, Christian Boltanski (París, 1944) és fill de mare cristiana i pare jueu, circumstància que fa que part de la seva obra giri al voltant del tema de l'Holocaust i la mort. De formació autodidacta, la seva obra es desenvolupa primer al voltant de la pintura, el film o el llibre d'artista per a posteriorment acollir altres llenguatges com la fotografia, l'escultura i la instal·lació. En les seves obres el contingut i el concepte és el que realment importa per sobre de la matèria mateixa. Tota la seva obra se centra en temes com la memòria, la pèrdua, la culpa i sobretot el buit i el gairebé inexistent rastre que deixa la desaparició de qualsevol vida. Viu i treballa a Malakoff, França.

Nacido a finales de la Segunda Guerra Mundial, Christian Boltanski (París, 1944) es hijo de madre cristiana y padre judío, circunstancia que hace que parte de su obra gire en torno al tema del Holocausto y la muerte. De formación autodidacta, su obra se desarrolla primero en torno a la pintura, el filme o el libro de artista para posteriormente acoger otros lenguajes como la fotografía, la escultura y la instalación. En sus obras el contenido y el concepto es lo que realmente importa por encima de la materia misma. Toda su obra se centra en temas como la memoria, la pérdida, la culpa y sobretodo el hueco y el casi inexistente rastro que deja la desaparición de cualquier vida. Vive y trabaja en Malakoff, Francia.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/es/colleccio/artistes/30/boltanski-christian

# vimeo.com/214033018 Uploaded 55 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.