Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

«1. Tenc una idea, reproduesc el meu taller; 2. No tenc cap idea, reproduesc el meu taller; i 3. Tenc una altra idea, reproduesc el meu taller». Així defineix Daniel Chust Peters (Sao Paulo, 1965) la metodologia a partir de la qual articula el seu procés creatiu desenvolupat a través de l’escultura, la instal·lació, la fotografia i el vídeo. Resident a Barcelona des de finals dels noranta, Chust Peters redefineix un espai íntim i de reflexió –l’estudi de l’artista- per al·ludir, al seu torn, les condicions i les variables que sorgeixen entre l’artista i la institució/organisme cultural involucrats en el procés que aborda de manera sistemàtica.

«1. Tengo una idea, reproduzco mi taller; 2. No tengo ninguna idea, reproduzco mi taller; y 3. Tengo otra idea, reproduzco mi taller». Así define Daniel Chust Peters (São Paulo, 1965) la metodología a partir de la cual articula su proceso creativo desarrollado a través de la escultura, la instalación, la fotografía y el vídeo. Residente en Barcelona desde finales de los noventa, Chust Peters redefine un espacio íntimo y de reflexión –el estudio del artista- para aludir, a su vez, a las condiciones y variables que surgen entre el artista y la institución/organismo cultural involucrados en el proceso que aborda de forma sistemática.

Web Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/daniel-chust-peters/

# vimeo.com/249057068 Uploaded 32 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.