Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Amparo Garrido (València, 1962) explora habitualment el poder de la imatge, a través de la fotografia i el vídeo, com a instrument d’anàlisi de sistemes de comunicació, en especial el llenguatge no verbal, i la introspecció, processos complexos que descodifica situant-los en espais quotidians i recognoscibles o en narratives d’allò quotidià. Amb una extensa trajectòria artística, desenvolupada des de mitjan dècada dels vuitanta, Garrido parteix del factor personal, com ara la fòbia als cans, per treballar al voltant de la percepció subjectiva i emocional enfront del retrat d’un animal, gènere que domina i utilitza també amb la càmera de vídeo. Resideix a Madrid.

Amparo Garrido (Valencia, 1962) habitualmente explora el poder de la imagen, a través de la fotografía y el vídeo, como instrumento de análisis de sistemas de comunicación, en especial el lenguaje no verbal, y la introspección, procesos complejos que descodifica situándolos en espacios cotidianos y reconocibles o narrativas de lo cotidiano. Con una extensa trayectoria artística, desarrollada desde medidos de los años ochenta, Garrido parte del factor personal, como por ejemplo, su fobia a los perros, para trabajar en torno a la percepción subjetiva y emocional frente al retrato de un animal, género que domina y utiliza así mismo con la cámara de vídeo. Reside en Madrid.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/amparo-garrido/

# vimeo.com/249058462 Uploaded 36 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.