Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Javier Vallhonrat (Madrid, 1953), creador que empra la fotografia per investigar-ne els límits com a llenguatge i la fa dialogar amb la pintura, el vídeo, la «performance», la paraula i la instal·lació. Després de realitzar una profunda investigació personal durant els anys vuitanta, va entendre la fotografia com a mitjà de reflexió crítica en la investigació artística contemporània. El que interessa especialment a Vallhonrat és investigar les fronteres de la fotografia, el que hi ha entre l’objecte i la imatge, fet que l’ha convertit en referent no només d’aquest mitjà, sinó de l’art espanyol dels últims anys.

Javier Vallhonrat (Madrid, 1953), creador que emplea la fotografía para investigar sus límites como lenguaje, haciéndola dialogar con la pintura, el video, la «performance», la palabra y la instalación. Después de realizar una profunda investigación personal en los años 80, entendió la fotografía como medio de reflexión crítica en la investigación artística contemporánea. Lo que le interesa especialmente a Vallhonrat es investigar las fronteras de la fotografía, lo que hay entre el objeto y la imagen, hecho que le ha convertido en referente no sólo de este medio, sino del arte español de los últimos años.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/javier-vallhonrat/

# vimeo.com/257086274 Uploaded 17 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.