Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Michael Najjar (Landau, Alemanya, 1966), creador alemany que desenvolupa la seva producció en formats de fotografia i vídeo. La idea principal de la seva obra se centra en elements crucials de la nostra societat moderna dirigida i controlada pels ordinadors i les tecnologies de la informació. La seva estètica futurista interroga sobre les transformacions socials que han anat produint la ciència i la tecnologia. Najjar se centra en reflexions utòpiques i filosòfiques a través de la fusió d’elements reals amb realitats fictícies, característica recurrent a la seva obra, que es compon generalment de sèries temàtiques concretes. Des del 2011 Najjar treballa en les sèries «outer space (espai exterior)», al voltant dels avenços de l’exploració i dels viatges a l’espai.

Michael Najjar (Landau, Alemania, 1966), creador alemán que desarrolla su producción en formatos de fotografía y vídeo. La idea principal de su obra se centra en elementos cruciales de nuestra sociedad moderna dirigida y controlada por los ordenadores y las tecnologías de la información. Su estética futurista interroga sobre las transformaciones sociales que se han ido produciendo por la ciencia y la tecnología. Najjar se centra en reflexiones utópicas y filosóficas a través de la fusión de elementos reales con realidades ficticias, característica recurrente en su obra que se compone generalmente de series temáticas concretas. Desde 2011 Najjar está trabajando en las series «outer space (espacio exterior)» en torno a los avances de la exploración y viajes en el espacio.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/ca/coleccion/artistas/michael-najjar/

# vimeo.com/257089067 Uploaded 11 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.