Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

José Bechara (Rio de Janeiro, Brasil, 1957), creador destacat de l’escena artística contemporània brasilera. Les seves obres són el resultat d’un coneixement profund de les estructures constructives; crea espais modulars de fusta amb formes quadrades repetides que fan referència a les formes que trobam en una casa, en què el protagonista és l’espai. S’adreça a l’espectador a través d’una idea conceptual d’«usar» l’escultura segons la seva conveniència, a través de la possibilitat d’ajustar les peces a l’espai que es vulgui. A les pintures també predominen les formes geomètriques, els colors modulars i els materials poc comuns. L’interès comú que té tota la seva producció artística és penetrar l’espai i tenir percepció de les seves dimensions.

José Bechara (Rio de Janeiro, Brasil, 1957), creador destacado de la escena artística contemporánea brasileña. Sus obras son el resultado del conocimiento profundo de las estructuras constructivas, creando espacios modulares de madera con repetidas formas cuadradas, haciendo referencia a las formas que encontramos en una casa, en las que el protagonista es el espacio. Se dirige al espectador a través de una idea conceptual de «usar» la escultura a su conveniencia, a través de la posibilidad de ajustar las piezas al espacio que se desee. En sus pinturas también predominan las formas geométricas, colores modulares y materiales poco comunes. El interés común que tiene en toda su producción artística es en penetrar el espacio y tener percepción de sus dimensiones.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/jose-bechara/

# vimeo.com/257696530 Uploaded 15 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.