Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

James Brown (Los Angeles, Califòrnia, 1951), pintor que es va afegir a la corrent abstracta americana als anys vuitanta. Inicialment comença representant figura humana a les seves obres, predominant rostres que a poc a poc es van diluint i que més endavant es converteixen en ombres que posteriorment donen pas als signes i al domini de l’abstracció, amb un estil elegant i sobri.
A l’etapa més recent, Brown ha tornat als seus inicis en incloure a les obres la figura, en forma de «collages», amb fotografies i revistes, en diàleg amb els traços que formen composicions equilibrades, sempre dialogant amb el misticisme i el simbolisme.

James Brown (Los Ángeles, California, 1951), pintor que se sumó a la corriente abstracta americana, en los años ochenta. Inicialmente empieza representando figura humana en sus obras, predominando rostros que poco a poco se van diluyendo y que más tarde se convierten en sombras, dando paso a la utilización del signo y al dominio de la abstracción, con un estilo elegante y sobrio.
En su etapa más reciente, Brown ha vuelto a sus inicios al incluir en sus obras la figura, en forma de «collages», incluyendo fotografías y revistas en diálogo con sus trazos, formando composiciones equilibradas, siempre dialogando con el misticismo y el simbolismo.

# vimeo.com/257697162 Uploaded 32 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.