Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

La producció artística d'Amador (Pollença, 1957), abasta pintura, escultura, fotografia, vídeo i instal·lació. La seva obra gira al voltant d'un eix, la investigació de la identitat i la condició de l'ésser humà, a partir de formes antropomòrfiques que es van multiplicant i pantalles que representen l'entorn d'aquest ésser humà. La seva obra, lligada al paisatge mediterrani, on resideix, planteja qüestions transcendentals com la vida, la mort, les relacions humanes, les construccions, etc.
L'autor experimenta amb la tècnica manipulant components com la resina de polièster, i la fibra de vidre, materials que li permeten aconseguir transparències per així subratllar la importància de la llum en la seva obra, una mescla entre pintura i escultura. En aquest exercici sobre el tridimensional, s’endinsa en les possibilitats del que és material, buscat tant en les seves escultures com en els seus treballs en vídeo.

La producción artística de Amador (Pollença, 1957), abarca pintura, escultura, fotografía, vídeo e instalación. Su obra gira en torno a un eje, la investigación de la identidad y la condición del ser humano, a partir de formas antropomórficas que se van multiplicando y pantallas que representan el entorno de ese ser humano. Su obra, ligada al paisaje mediterráneo, donde reside, plantea cuestiones trascendentales como la vida, la muerte, las relaciones humanas, las construcciones, etc.
El autor experimenta con la técnica manipulando componentes como la resina de poliéster, y la fibra de vidrio, materiales que le permiten conseguir transparencias para así subrayar la importancia de la luz en su obra, una mezcla entre pintura y escultura. En este ejercicio sobre lo tridimensional, se sumerge en las posibilidades de lo material, buscado tanto en sus esculturas como en sus trabajos en vídeo.

Web d’Es Baluard:esbaluard.org/coleccion/artistas/amador/

# vimeo.com/289818169 Uploaded 15 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.