Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Carles Congost (Olot, 1970), la trajectòria artística del qual s'inicia a mitjans de la dècada dels noranta, reflexiona sobre els sistemes de producció en l'àmbit de l'art i la cultura de masses, analitza la societat actual i la construcció de la identitat en un context on predomina l'efímer, revisant i recorrent a la seva pròpia experiència personal.
La imatge en moviment és el punt de partida del seu treball, apropiant-se del llenguatge i les característiques pròpies de diversos mitjans com la cinematografia i la televisió, complementades amb la fotografia i la música. Congost desenvolupa la seva obra a través del suport videogràfic i el cinema principalment, en la qual barreja gèneres com el biopic o el documental i incorpora referències a la cultura pop, la moda i el còmic.

Carles Congost (Olot, 1970), cuya trayectoria artística se inicia a mediados de la década de los noventa, reflexiona acerca de los sistemas de producción en el ámbito del arte y la cultura de masas, analiza la sociedad actual y la construcción de la identidad en un contexto donde predomina lo efímero, revisando y recurriendo a su propia experiencia personal.
La imagen en movimiento es el punto de partida de su trabajo, apropiándose del lenguaje y las características propias de diversos medios como la cinematografía y la televisión, complementadas con la fotografía y la música. Congost desarrolla su obra a través del soporte videográfico y el cine principalmente, en la cual entremezcla géneros como el biopic o el documental e incorpora referencias a la cultura pop, la moda y el cómic.

Web d’Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/carles-congost/

# vimeo.com/305736074 Uploaded 9 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.