Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Creadora multidisciplinar, Tamara Arroyo (Madrid, 1972) desenvolupa el seu treball a través de la fotografia, el dibuix i el vídeo, juntament amb la realització d’intervencions a la ciutat i contextos arquitectònics; viu i treballa en l’actualitat a Madrid. L’espai habitat -ja sigui domèstic o urbà- i la seva relació amb l’ésser humà és la seva línia d’investigació desenvolupada des del l’any 2001. Arroyo aprofundeix en les influències transmeses entre l’espai viscut –emocional , subjectiu- i l’espai real –el que habitem, el lloc físic–; recorre a la memòria, les vivències passades, adopta objectes domèstics i elements modulares per configurar estructures arquitectòniques i reflexionar al voltant de la societat actual.

Creadora multidisciplinar, Tamara Arroyo (Madrid, 1972) desarrolla su trabajo a través de la fotografía, el dibujo y el vídeo, junto con la realización de intervenciones en la ciudad y contextos arquitectónicos; vive y trabaja en la actualidad en Madrid. El espacio habitado -ya sea doméstico o urbano- y su relación con el ser humano es su línea de investigación desarrollada desde el año 2001. Arroyo profundiza en las influencias transmitidas entre el espacio vivido –emocional, subjetivo- y el espacio real –el que habitamos, el lugar físico–; recurre a la memoria, las vivencias pasadas, adopta objetos domésticos y elementos modulares para configurar estructuras arquitectónicas y reflexionar sobre la sociedad actual.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/tamara-arroyo/

# vimeo.com/333287950 Uploaded 63 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.