Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

La trajectòria de Juan del Junco (Jerez de la Frontera, Cadis, 1972), artista que viu i treballa a Màlaga, es defineix a partir de la fotografia com a principal mitjà del seu procés creatiu dut a terme primer a través del col·lectiu The Richard Channin Foundation (1999-2002), juntament amb Miki Leal i Fernando Clemente, i després de forma individual. Del Junco explora el coneixement de la natura i la relació entre l’art i la ciència mitjançant una metodologia d’investigació i classificació científica que és activada des d’una mirada subjectiva vinculada a la metàfora i les referències simbòliques.

La trayectoria de Juan del Junco (Jerez de la Frontera, Cádiz, 1972), artista que vive y trabaja en Málaga, se define a partir de la fotografía como principal medio de su proceso creativo llevado a cabo primero a través del colectivo The Richard Channin Foundation (1999-2002), junto con Miki Leal y Fernando Clemente, y luego de forma individual. Del Junco explora el conocimiento de la naturaleza y la relación entre el arte y la ciencia mediante una metodología de investigación y clasificación científica que es activada desde una mirada subjetiva vinculada a la metáfora y las referencias simbólicas.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/coleccion/artistas/juan-del-junco/

# vimeo.com/347236692 Uploaded 320 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.