Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Irene de Andrés (Eivissa, 1986), creadora que resideix a Madrid, articula les seves obres a partir d'un complex anàlisi de la relació entre la imatge i la mirada, centrant-se en la noció i percepció del paisatge per a derivar a la mateixa vegada en diverses temàtiques . A través de la instal·lació i el vídeo principalment, De Andrés formula reflexions crítiques a la societat de consum, els avenços tecnològics i l'obsolescència programada; parteix de la memòria individual i col·lectiva per a incidir en el colonialisme, visibilitzar les fronteres entre territoris i definir l'evolució del concepte de viatge i els efectes negatius del turisme de masses.

Irene de Andrés (Ibiza, 1986), creadora que reside en Madrid, articula sus obras a partir de un complejo análisis de la relación entre la imagen y la mirada, centrándose en la noción y percepción del paisaje para derivar a su vez en diversas temáticas. A través de la instalación y el vídeo principalmente, De Andrés formula reflexiones críticas hacia la sociedad de consumo, los avances tecnológicos y la obsolescencia programada; parte de la memoria individual y colectiva para incidir en el colonialismo, visibilizar las fronteras entre territorios y definir la evolución del concepto de viaje y los efectos negativos del turismo de masas.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/ca/coleccion/artistas/irene-de-andres/

# vimeo.com/349629296 Uploaded 77 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.