Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Rafael Tur Costa (Santa Eulària des Riu, Eivissa, 1927 - Eivissa, 2020) va viure i treballar a Eivissa. La seva inquietud el porta a freqüentar els cercles artístics de Madrid i Barcelona. El 1959 es forma a Eivissa el grup Ibiza 59, amb el qual Tur Costa manté una relació constant. A les seves primeres obres abstractes a la dècada dels seixanta, s’hi observa el color negre com a predominant, que, no obstant això, donarà pas al blanc. A la dècada dels setanta mostra una gran preocupació per la matèria i les textures, que va mantenir al llarg de tota la seva carrera.

Rafael Tur Costa (Santa Eulària des Riu, Ibiza, 1927 - Ibiza, 2020) vivió y trabajó en Ibiza. Su inquietud le lleva a frecuentar los círculos artísticos de Madrid y Barcelona. En 1959 se forma en Ibiza el grupo Ibiza 59, con el que Tur Costa mantiene una relación constante. En sus primeras obras abstractas en la década de los sesenta aparece el color negro como predominante, que, sin embargo, dará paso al blanco. En la década de los setenta muestra gran preocupación por la materia y las texturas, que mantuvo a lo largo de toda su carrera.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/ca/colleccio/artistes/53/tur-costa-rafael

# vimeo.com/99917625 Uploaded 339 Views 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Museu

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.