Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

El pintor Luis Feito (Madrid, 1929) inicia la seva formació a l'Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, Madrid; resideix a París entre 1956 i 1981, i el 1983 es trasllada a Nova York on roman fins a principis dels 90. És un dels membres fundadors del grup El Paso juntament amb Manolo Millares, Rafael Canogar i Antonio Saura, col·lectiu que desenvolupa la seva activitat entre 1957 i 1960.

La seva producció artística evoluciona d'una figuració inicial cap a l'abstracció pura, després d'un breu període en què experimenta amb el cubisme. La matèria és el recurs principal de la seva obra, de traç lliure i d'acció gestual, crea formes a través del color. Actualment viu i treballa a Madrid.

El pintor Luis Feito (Madrid, 1929) inicia su formación en la Academia de Bellas Artes de San Fernando, Madrid; reside en París entre 1956 y 1981, y en 1983 se traslada a Nueva York donde permanece hasta principios de los 90. Es uno de los miembros fundadores del grupo El Paso junto con Manolo Millares, Rafael Canogar y Antonio Saura, colectivo que desarrolla su actividad entre 1957 y 1960.

Su producción artística evoluciona de una figuración inicial hacia la abstracción pura, tras un breve período en el que experimenta con el cubismo. La materia es el recurso principal de su obra, de trazo libre y de acción gestual, crea formas a través del color. Actualmente vive y trabaja en Madrid.

Web d'Es Baluard: esbaluard.org/es/colleccio/artistes/156/feito-luis

# vimeo.com/212231421 Uploaded 77 Plays 0 Comments

Arxiu Balears / Archivo Baleares / Balearics Files

Es Baluard Plus

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a…


+ More

Plataforma digital d'Es Baluard per al coneixement dels creadors i agents vinculats a la col·lecció del museu i a l'entorn artístic de les Illes Balears.

Plataforma digital de Es Baluard para el conocimiento de los creadores y agentes vinculados a la colección del museo y al entorno artístico de las Islas Baleares.

Es Baluard's digital platform for the knowledge of those creators and agents linked to the museum's collection and the Balearic Islands artistic surroundings.

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.