1. Sorø Balletforening (sorø-balletforening.dk) har produceret en skyggeballet i anledning af Kyndelmisse i Sorø, januar 2016. Kyndelmisse, som er festen for lysets komme, fejres hvert år i Sorø - denne er 15. gang. I hvert af forestillingens 3 akter fortolkes et værk fra Sorø Kunstmuseums aktuelle udstilling.

  # vimeo.com/263473478 Uploaded
 2. Et indblik i en babyballettime på Balletkompagniet.
  Balletkompagniet er en balletskole med babyballet i balletstudiet i Fields. Balletskolen har ballethold for gravide og dem, der har små babyer som har lyst til at være i bæresele/slynge, hvor der er fokus på at mor kan komme i form samtidigt med at de er sammen med deres baby.

  # vimeo.com/167868458 Uploaded 544 Views 0 Comments
 3. Velkommen til Børneballet i Sorø fra september 2019. Læs mere på børneballet.dk

  # vimeo.com/354845745 Uploaded
 4. "Den dybeste læring finder sted, når man er fysisk, socialt, følelsesmæssigt og intellektuelt engageret. Og dans er alt det," siger Paul Collard i dette interview som en del af svaret på, hvorfor vi skal arbejde med dans i skolen. 
  Paul Collard er Chief Executive I organisation Creativity, Culture and Education (CCE). Han besøgte Dansehallerne under en stor international konference om dans i skolen og deltagerinddragende kunstprojekter i maj 2017.

  # vimeo.com/233446379 Uploaded 214 Views 0 Comments
 5. Formål med øvelse 12 er at træne
  1) KOORDINERING af benets ledbevægelser ud og ind af lukket position (1. position) i hurtigt tempo samt
  2) RETNING af benet (til siden) i forhold til kropsstammen (som skal holdes i ro)

  # vimeo.com/254345380 Uploaded

Balletforening Danmark

Intelligent Fitness PRO

Velkommen til Balletforening Danmarks videokanal. Kom med i det landsdækkende netværk. Vores formål er at at udbrede kendskabet til ballet som motionsform, træningsmetode og kunstart samt understøtte lokale balletfællesskaber og balletundervisere over…


+ More

Velkommen til Balletforening Danmarks videokanal. Kom med i det landsdækkende netværk. Vores formål er at at udbrede kendskabet til ballet som motionsform, træningsmetode og kunstart samt understøtte lokale balletfællesskaber og balletundervisere over hele landet. Læs mere og deltag på balletforening.dk/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.