1. Plié med Sofie Blond - sponsoreret af Balletforening Danmark og optaget på Balletskolen i Næstved.

    # vimeo.com/426263809 Uploaded
  2. "Den dybeste læring finder sted, når man er fysisk, socialt, følelsesmæssigt og intellektuelt engageret. Og dans er alt det," siger Paul Collard i dette interview som en del af svaret på, hvorfor vi skal arbejde med dans i skolen. 
    Paul Collard er Chief Executive I organisation Creativity, Culture and Education (CCE). Han besøgte Dansehallerne under en stor international konference om dans i skolen og deltagerinddragende kunstprojekter i maj 2017.

    # vimeo.com/233446379 Uploaded 229 Views 0 Comments

Balletforening Danmark

VIRTUAL TRAINER basic fitness

Velkommen til Balletforening Danmarks videokanal. Kom med i det landsdækkende netværk. Vores formål er at at udbrede kendskabet til ballet som motionsform, træningsmetode og kunstart samt understøtte lokale balletfællesskaber og balletundervisere over…


+ More

Velkommen til Balletforening Danmarks videokanal. Kom med i det landsdækkende netværk. Vores formål er at at udbrede kendskabet til ballet som motionsform, træningsmetode og kunstart samt understøtte lokale balletfællesskaber og balletundervisere over hele landet. Læs mere og deltag på balletforening.dk/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.