1. Sorø Balletforening (balletforening.dk) har produceret en skyggeballet i anledning af Kyndelmisse i Sorø, januar 2016. Kyndelmisse, som er festen for lysets komme, fejres hvert år i Sorø - denne er 15. gang. I hvert af forestillingens 3 akter fortolkes et værk fra Sorø Kunstmuseums aktuelle udstilling.

  # vimeo.com/263473478 Uploaded
 2. "Den dybeste læring finder sted, når man er fysisk, socialt, følelsesmæssigt og intellektuelt engageret. Og dans er alt det," siger Paul Collard i dette interview som en del af svaret på, hvorfor vi skal arbejde med dans i skolen. 
  Paul Collard er Chief Executive I organisation Creativity, Culture and Education (CCE). Han besøgte Dansehallerne under en stor international konference om dans i skolen og deltagerinddragende kunstprojekter i maj 2017.

  # vimeo.com/233446379 Uploaded 176 Plays 0 Comments
 3. Kom i gang med BalletFitness online træning! Har du ikke tid eller mulighed for at gå til holdtræning eller vil du gerne supplere din holdtræning med hjemmetræning? Vil du gerne motionere og øve dig i enrum, hvor ingen andre kan se dig? Vil du bare gerne træne, lige præcis, når det passer DIG? Så har du muligheden nu!

  Dette online træningskoncept tager udgangspunkt i, at du let skal kunne følge med og få noget ud af træningen hjemme i din egen dagligstue eller i dit personlige træningsrum. Det er overskuelige øvelser, der er nemme at følge og samtidig styrker dine led, muskler, knogler, kropsbevidsthed og gode holdning.

  TRÆNINGEN
  Konceptet griber online træning an på en helt ny måde: Træneren står med ryggen til dig, så du nemt kan kopiere og følge bevægelserne. Al træning foregår stående ved BalletFitness-barren og hele træningsprogrammet består af 4 dele:

  Opvarmning (6 øvelser)
  Variationer (2 x 7 øvelser)
  Spring (4 øvelser)
  Stræk (2 øvelser)

  Der kommer nye øvelser to gange om året, så du får afveksling.

  GÅ TIL ØVELSERNE HER: vimeo.com/intelligentfitness/vod_pages

  BARREN
  Hvis du vil prøve konceptet først, inden du investerer i en BalletFitness-barre, kan du bruge en højrygget stol i stedet for barren. Du vil dog opleve, at du mangler muligheden for at strække ben på barren samt at kunne bevæge dig frem/tilbage/til siden, da stolens ryg er for smal. På længere sigt vil du derfor få mere glæde af træningen med en rigtig BalletFitness-barre. Læs mere om barren her: balletfitnessbarren.dk

  MUSIKKEN
  Den særlige musik understøtter bevægelserne og danner rammen om alle øvelserne, så du ikke selv skal styre tempo og antal gange en bevægelse skal udføres - det styrer musikken (og jeg) for dig. Musikken er naturligvis med i træningsprogrammet og bliver også fornyet sammen med øvelserne to gange om året, men hvis du vil høre andre musikstykker, kan du finde dem her: musicforballetclass.com

  TRÆNINGSFREKVENS
  Husk at holdtræning er den bedste måde at træne på, for mange brugerundersøgelser har vist, at hvis du går til holdtræning, har du størst chance for at holde fast i din træning - fællesskabet giver dig motivation til at komme af sted til træning hver gang. Det er samtidig evident, at træning én gang om ugen er lige i underkanten, hvis du skal vedligeholde en grundform. Tre gange om ugen er det mest optimale, men allerede ved at træne to gange om ugen, får du mere end den dobbelte effekt ud af din tidsinvestering. Derfor er hjemmetræning et supergodt supplement til den ugentlige holdtræning. Du kan træne BalletFitness på hold her: Sorø (balletforening.dk), Næstved (birgitsdans.dk/balletskolen), Slagelse (believe-dance.dk)

  TIP: Hvis du bor i et område, hvor BalletFitness ikke udbydes som holdtræning, kan du træne sammen med en eller flere venner, hvis I har adgang til et lokale. I kan bruge hver jeres personlige barre (1,5 m bred) eller dele én af de længere barrer (3 m eller 5 m). Læs mere om barreene her: balletfitnessbarren.dk

  KOM I GANG
  Lad mig guide dig igennem dit BalletFitness-træningsprogram og du vil opleve en mærkbar forskel i din fysiske form, holdning og kropsbevidsthed! Har du spørgsmål? Kontakt mig gerne på charlotte@intelligentfitness.dk

  LÆS OGSÅ
  charlottedeneergaard.wordpress.com/ballettens-10-hemmeligheder/
  charlottedeneergaard.wordpress.com/about/

  # vimeo.com/264623572 Uploaded
 4. Du har et valg! Brug et godt grundtræningsprogram. Hvis du ikke allerede har et træningsprogram eller hvis du gerne vil have et godt opvarmningsprogram til din sport eller anden aktivitet, er BalletFitness det allerbedste at træne. Det er sund, opbyggende og grundlæggende bevægelse, hvor du kommer igennem hele kroppen (fødder, tæer, ankler, knæ, hofter, ryg, core, skulderbælte, nakke, arme) på 60 minutter med ca. 20 øvelser, der dækker hele spektret:

  Langsomme/hurtige bevægelser
  Stræk/åndedræt
  Mobilitet/smidighed
  Styrke/core
  Kondition/knoglemotion
  Balance/holdning

  BalletFitness er et nyt grundtræningskoncept, som tager det bedste fra den klassiske ballettræning (stangskole) og det bedste fra fitness. Det er for alle voksne motionister, der ikke har nogen forudsætninger for ballet, og som gerne vil motionere og komme i form til behagelig klavermusik.

  Træningen foregår stående på stedet med en barre til at lægge hænderne på, så der kan arbejdes isoleret med de forskellige led og et ben ad gangen (barretræning). Læs mere om FitnessBarren her: charlottedeneergaard.wordpress.com/balletfitness-barren/

  # vimeo.com/273687964 Uploaded
 5. BalletFitness er grundlæggende bevægelsestræning med et enkelt, fast trinprogram for voksne motionister. På 1 time får du gennemarbejdet kroppen med både styrke-, konditions- og smidighedstræning til behagelig klavermusik.

  I BalletFitness træner vi ved barren med sunde og opbyggende træningselementer og med den gode kropsholdning som omdrejningspunkt. Det er funktionel træning med særligt fokus på styrke og bevægelighed i FØDDER, ANKLER, KNÆ, HOFTER, RYG, SKULDRE.

  BalletFitness kan bruges både som selvstændig vedligeholdelsestræning eller som grundtræning og forberedelse af kroppen til andre aktiviteter som fx sport, idræt, dans eller dagligdags gøremål.

  Læs mere på intelligentfitness.dk

  # vimeo.com/235549309 Uploaded

Sorø Balletforening

Intelligent Fitness PRO

Velkommen til Sorø Balletforenings offentlige videokanal.
Træningsvideoer til Sorø Balletforenings medlemmer findes her: Sorø Balletforening (kræver password)
BalletFitness - UDDRAG af øvelserne (gratis kanal)
BalletFitness:…


+ More

Velkommen til Sorø Balletforenings offentlige videokanal.
Træningsvideoer til Sorø Balletforenings medlemmer findes her: Sorø Balletforening (kræver password)
BalletFitness - UDDRAG af øvelserne (gratis kanal)
BalletFitness: Online træningsprogrammer findes her: vimeo.com/intelligentfitness/vod_pages (betalingskanaler)
For mere info om ballet, tango, træning, musik og koreografi: intelligentfitness.dk

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.