BeamMeUp

BeamMeUp

MEDIASCAPERS

‘Beam me up, Dat is precies wat Mediascapers gaat doen. Professionele kunstenaars, gezelschappen, aanstormend talent en andere buitengewone creatievelingen krijgen de kans om hun werk te tonen aan een breed publiek. In de vorm van audiovisuele clips van…


+ More

‘Beam me up, Dat is precies wat Mediascapers gaat doen. Professionele kunstenaars, gezelschappen, aanstormend talent en andere buitengewone creatievelingen krijgen de kans om hun werk te tonen aan een breed publiek. In de vorm van audiovisuele clips van maximaal 1 minuut, zoals filmpjes, cartoons, fotoseries en animaties. Passanten, geïnteresseerden en kenners zullen worden verbaasd. Het bruist namelijk van het talent in Maastricht, Sittard-Geleen en Parkstad. Helaas blijft dat nog te vaak onzichtbaar. Mediascapers wil daar verandering in brengen. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de ontwikkelingen op kunst- en cultuurgebied in de regio is een opvallend platform nodig. Lcd-schermen op openbare locaties, bij culturele instellingen en in overheidsgebouwen zijn daar volgens Mediascapers bij uitstek geschikt voor. Het initiatief sluit bovendien aan op het streven van Maastricht om omliggende steden te betrekken bij de poging om Culturele Hoofdstad van Europa 2018 te worden.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.