De beveiligingsupdate

 1. Vaak hebben organisaties last van een datalek zonder dit te realiseren. Hoe dat komt en vooral wat je eraan kunt doen vertelt Ronald Kingma van Access42 aan Elleke Oosterwijk van het CIP

  # vimeo.com/201638815 Uploaded 287 Plays 0 Comments
 2. Nog altijd schort het aan bewustzijn over phishing. De kwalijke berichten worden nog massaal aangeklikt als ze goed genoeg zijn opgesteld. Dat ontdekten Hans Labruyere en Marciano Kruithof van LBVD bij hun onderzoek naar het bewustzijn. Zij pleiten voor een cultuurverandering.

  # vimeo.com/189520523 Uploaded 157 Plays 0 Comments
 3. Ieder bedrijf hoort aan bewustwording binnen de organisatie te doen. Dat is niet alleen een onderdeel van beveiligingsnormen, maar ook noodzakelijk om ieder beleid kansrijk te maken. Personeel zal dus moeten worden getraind. Radically Open Security ontwikkelt producten die vrij beschikbaar zijn om te gebruiken en ontwikkelden een bewustwordingstraining in opdracht van een klant.

  De training is kosteloos en herbruikbaar beschikbaar. Hoe dat werkt vertelt Melanie Rieback, de oprichter van het bedrijf, aan Ad Reuijl van het CIP. De training is beschikbaar op beveiligingsupdate.nl/

  # vimeo.com/175797922 Uploaded 1,011 Plays 0 Comments
 4. Of we nu thuis, op kantoor of onderweg werken, gegevens kunnen altijd in verkeerde handen vallen. Daarom moeten we altijd stil staan bij de hygiëne of reinheid van de computersystemen om misbruik te voorkomen. Wat een organisatie kan doen en waar we zelf verschil kunnen maken vertelt Harry Dragstra van DUO.

  # vimeo.com/169966425 Uploaded 255 Plays 0 Comments
 5. Veel mensen nemen op vakantie hun mobiele telefoon, laptop enz. mee, om privé en zakelijk te gebruiken. Robert den Hartog legt vanuit Dubai via skype aan Elleke Oosterwijk van CIP uit welke maatregelen je kunt/moet nemen om te zorgen dat je apparaten en data niet in verkeerde handen vallen.

  # vimeo.com/168243568 Uploaded 141 Plays 0 Comments

De beveiligingsupdate

Brenno de Winter PRO

De beveiligingsupdate is een podcast met video's die gaan over het beschermen van informatie en privacy. Gesprekken met experts en nuttig tips. Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering. De video's kunnen worden gedownload of worden geembed voor gebruik…


+ More

De beveiligingsupdate is een podcast met video's die gaan over het beschermen van informatie en privacy. Gesprekken met experts en nuttig tips. Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering. De video's kunnen worden gedownload of worden geembed voor gebruik in uw eigen organisatie.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.