BEYOND PR

Brand: Dragos Constantin
Website: DragosConstantin.ro, facebook.com/DragosConstantinPhotography
Target: corporate
Utilizare: fotografie portret, produs, eveniment, cursuri de fotografie, beneficii pentru angajati

Descriere: Un interviu despre arta fotografiei, cum si in cat timp se deprinde, ce inseamna sa fii fotogenic, care sunt cele mai dificile fotografii, importanta luminii in fotografie, cum se fotografiaza persoane care sunt mai putin fotogenice.

# vimeo.com/88136011 Uploaded

BEYOND PR

Confident PR

BEYOND PR - prima comunitate video a furnizorilor inovativi și profesioniști pentru cross-marketing

Beyond PR este o platformă video pentru practicienii de marketing, comunicare, branding, advertising din agenții și din companii, și este menită să…


+ More

BEYOND PR - prima comunitate video a furnizorilor inovativi și profesioniști pentru cross-marketing

Beyond PR este o platformă video pentru practicienii de marketing, comunicare, branding, advertising din agenții și din companii, și este menită să reprezinte pentru ei o sursă de inspirație în căutarea de parteneri și furnizori pentru campanii, evenimente și proiecte co-branded.

Interviurile sunt realizate cu antreprenori, brand-uri personale din domenii precum artă, culinar, fotografi, regizori, deigneri, parfumieri, locații inedite, bloggeri, ONG-uri etc., care pot schimba abordările clasice ale proiectelor.

Principalele criterii pe baza cărora sunt selectați furnizorii din program sunt inovația și creativitatea; profesionalismul; să fie pasionați, dar capabili să materializeze proiecte; misiunea afacerii și scopul celui care a creat-o și oferirea unor servicii/produse de nișă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ BEYOND PR | Cei interesați de idei creative, pot “răsfoi” filmele Beyond PR, pot urmări pagina http://www.facebook.com/BeyondPRchannel, unde vor fi postate fotografii și descrieri ale furnizorilor cât și note cu modalități de a îi utiliza cât mai creativ. Din toamna acestui an, vor fi organizate grupuri de mind master pe teme creative, la care vor participa furnizorii Beyond PR și practicienii de marcomm. La adresa beyond@confidentpr.com primim idei de potențiali furnizori pentru interviurile Beyond PR.

“Scopul proiectului este să le ofere idei inedite agențiilor de marcomm și practicienilor din companii, să
garanteze furnizorii promovați și, mai ales, să creeze o comunitate de oameni creativi și profesioniști”, Mara Gojgar, Confident Communications.

“Am ținut să fie un proiect video, tocmai pentru a scoate în evidență și mai mult oamenii din spatele produselor/brandurilor pe care le reprezintă, de aici și numele de Beyond PR”, Dragoș Constantin.

Un proiect inițiat de Confident Communications și fotograful român Dragoș Constantin.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.