BLOC DELS PESCADORS

Bloc dels Pescadors és una sèrie webdocumental que segueix el procés de mediació entre tècnics de l’Ajuntament de Barcelona, arquitectes i veïns per aconseguir la rehabilitació de l'històric Bloc dels Pescadors, al barri de la Barceloneta.

blocdelspescadors.cc

Producció: Cosmopolilla Films
Finançament: Ajuntament de Barcelona
Direcció i muntatge: Andreu Meixide
Audio: català i espanyol
Subtítols: espanyol.
contacte: andreumeixide.com

Creative Commons By-Nc-Sa.

# vimeo.com/78166229 Uploaded

Follow

BLOC DELS PESCADORS

andreu meixide Plus

Bloc dels Pescadors es una serie webdocumental que sigue el proceso de mediación entre técnicos del Ayuntamiento de Barcelona, arquitectos y cecinos para podder pactar la rehabilitación del Bloque de los Pescadors, un edicio histórico de la Barceloneta…


+ More

Bloc dels Pescadors es una serie webdocumental que sigue el proceso de mediación entre técnicos del Ayuntamiento de Barcelona, arquitectos y cecinos para podder pactar la rehabilitación del Bloque de los Pescadors, un edicio histórico de la Barceloneta proyectado por Jose Antonio Coderch.

Bloc dels Pescadors és una sèrie webdocumental que segueix el procés de mediació entre tècnics de l’Ajuntament de Barcelona, arquitectes i veïns per poder pactar la rehabilitar el Bloc dels Pescadors, un històric edifici de la Barceloneta projectat per l''arquitecte José Antonio Coderch.

blocdelspescadors.cc

Producció: Cosmopolilla Films
Amb la col·laboració de: Ajuntament de Barcelona
Realització i muntatge: Andreu Meixide
Audio: català i espanyol
Subtítols: espanyol.
contacte: andreumeixide.com

Creative Commons By-Nc-Sa.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.