Botsport Nordic Walking

# vimeo.com/85273614 Uploaded 78 Plays 0 Comments

Follow

Botsport Nordic Walking

Botsport Nordic Walking Plus

A Botsport Nordic Walking outdoor tréningeken a résztvevők elsajátítják a Nordic Walking sport alapjait és megmutatjuk, hogy van egy olyan sportolási forma, ami bárki számára bármikor elkezdhető, és beleilleszthető a mindennapokba. A csapatépítő program…


+ More

A Botsport Nordic Walking outdoor tréningeken a résztvevők elsajátítják a Nordic Walking sport alapjait és megmutatjuk, hogy van egy olyan sportolási forma, ami bárki számára bármikor elkezdhető, és beleilleszthető a mindennapokba. A csapatépítő program és túra során ezenkívül olyan outdoor csapatépítő játékokat tanítunk meg, melyeket a cégek magukkal tudnak vinni saját összejöveteleikre és túráikra is. Az alapsport, a Nordic Walking, Európában és Amerikában leggyorsabban terjedő szabadidős tömegsport, mert alaplépése más sportokhoz képest viszonylag gyorsan megtanulható. Élettani hatásaiban az úszáshoz hasonló, kutatásokkal igazolt jótékony hatása van a szervezetre. Alapedzettséget a sport nem igényel, így mindenki saját állóképességének megfelelően űzheti.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.