Videokanaal van Boudewijn

Geüpload op 9 mei 2015

DE MUZIEK OP HET EINDE VAN DEZE VIDEO IS DOOR MIJZELF GEMAAKT. Jarenlang heb ik veel plezier gehad van een oude schemerlamp van mijn oma. Maar hij heeft het begeven, en heb gisteren (8 mei 2015) een nieuwe gekocht bij de Gamma. Eentje met drie spotjes die je ieder een bepaalde kant op kunt richten. De lamp doet het uitstekend, en door de spotjes op de muren en het plafond te richten geeft dat een heel sfeervol effekt van indirekt licht. Normaal gaan in die lamp drie standaard halogeen lampen van ieder 40 Watt. Echter, ik heb in plaats daarvan drie LED lampen erbij gekocht en erin geplaatst. Deze zijn nog energiezuiniger dan conventionele spaarlampen, en ze verbruiken 4,5 Watt per lamp en iedere lamp geeft licht voor 50 Watt aan gloeilamp licht. Een energiebesparing van maar liefst 91%. Ik heb erg veel plezier van deze lamp en vond het leuk een video te maken van de montage van deze lamp en het uitproberen ervan.

# vimeo.com/127355667 Uploaded 51 Plays 0 Comments

Videokanaal van Boudewijn

Boudewijn de Kat Plus

Hier is dan mijn videokanaal op Vimeo. Ik heb ook nog een videokanaal op YouTube, op het adres youtube.nl/user/cbdekat . Op dit Vimeo videokanaal kun je kijken naar video's over mijzelf, over mijn tweelingziel Floor, en over tal van onderwerpen.…


+ More

Hier is dan mijn videokanaal op Vimeo. Ik heb ook nog een videokanaal op YouTube, op het adres youtube.nl/user/cbdekat . Op dit Vimeo videokanaal kun je kijken naar video's over mijzelf, over mijn tweelingziel Floor, en over tal van onderwerpen. Veel video's zijn spiritueel, maar daarnaast besteed ik ook veel aandacht aan mijn andere hobby, namelijk computers. Ik vind het ook leuk om levensverhalen te vertellen en om over mijn ervaringen te praten. Daarnaast maak ik ook zelf muziek met de computer, ik schrijf veel en heb ook nog een weblog op wakkerbewustzijn.com . Ik wens je veel plezier op mijn videokanaal.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.