CIVON

 1. # vimeo.com/267680641 Uploaded 250 Views 0 Comments
 2. In samenwerking met het Smart Business Center kunt u samen met mbo en hbo studenten experimenten uitvoeren op het gebied van startindustrie. Jan Willem Boezel vertelt op welke wijze hij een dergelijk experiment ervaren heeft.

  # vimeo.com/268408095 Uploaded 87 Views 0 Comments
 3. In samenwerking met het Smart Business Center kunt u samen met mbo en hbo studenten experimenten uitvoeren op het gebied van startindustrie. Gerben Heideman vertelt op welke wijze hij een dergelijk experiment ervaren heeft.

  # vimeo.com/268408291 Uploaded 164 Views 0 Comments
 4. # vimeo.com/249995021 Uploaded 257 Views 0 Comments
 5. Een kort verslag van de voortgang van de toepassing van de eerste echt industriële metaalprinter. Een aantal bedrijven en kennisinstellingen leren gezamenlijk de toepassing.

  # vimeo.com/199539710 Uploaded 1,782 Views 0 Comments

CIVON

www.achterhoekverbindt.nl Business

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost-Nederland (CIVON) versterkt de maakindustrie in Oost-Nederland door innovatiebevordering, talent- en kennisontwikkeling op het gebied van High Tech Systemen en Materialen. De focus van het CIVON ligt op het…


+ More

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost-Nederland (CIVON) versterkt de maakindustrie in Oost-Nederland door innovatiebevordering, talent- en kennisontwikkeling op het gebied van High Tech Systemen en Materialen. De focus van het CIVON ligt op het ondersteunen van innovatievragen uit de markt met innovatieve oplossingen. De kernactiviteiten van het CIVON zijn:

experimenteren & ontwikkelen
opleiding & een leven lang leren
kennisdeling & vraagarticulatie

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.