1. Armoede is te verslaan, door kinderen één voor één te helpen. Door een kind via Compassion te sponsoren, geef je het onderwijs, medische hulp, emotionele en sociale groei en geestelijke vorming. Compassion werkt door meer dan 5.000 kerken in ontwikkelingslanden. Ieder sponsorkind hoort en ziet het Evangelie van Jezus Christus.

  # vimeo.com/39475853 Uploaded 1,501 Plays 0 Comments
 2. Vier studenten vertellen hoe hun leven totaal werd veranderd toen iemand besloot hen als kind te sponsoren via Compassion.

  # vimeo.com/26711007 Uploaded 3,126 Plays 0 Comments
 3. Moeders uit het Child Survival Programma in verschillende ontwikkelingslanden vertellen hoe het Compassion-programma hun leven heeft veranderd.

  # vimeo.com/27287887 Uploaded 1,096 Plays 0 Comments
 4. Margaret groeide op in slechte omstandigheden in een klein dorp op het platteland van Uganda. Ze werd via Compassion gesponsord door iemand zoals jij en ik. In het sponsorprogramma blonk ze uit, waardoor ze mocht doorstuderen via het Leadership Development Program. Nu is ze gekozen als lid van het parlement in Uganda.

  # vimeo.com/31362443 Uploaded 2,010 Plays 0 Comments
 5. WE HEBBEN ALLES WAT WE NODIG HEBBEN. GAAN WE ALLES DOEN DAT NODIG IS OM ARMOEDE DE WERELD UIT TE KRIJGEN?

  58: is het inspirerende verhaal van de wereldwijde kerk in actie. Ontdek het effect dat mode en vastberaden geloof kunnen hebben in zowel de sloppenwijken van Nairobi als de straten van New York. Pak extreme armoede aan en ontmoet mensen die de levensstijl van vasten en Jesaja 58 hebben omarmd en de toekomst veranderen.

  # vimeo.com/34947060 Uploaded 10K Plays 0 Comments

Compassion App

Compassion Nederland PRO

Bekijk deze video's van Compassion Nederland.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.