ConcertoMedia

# vimeo.com/165149265 Uploaded

Follow

ConcertoMedia

ConcertoMedia

Betaalbare HD producties van absolute topkwaliteit!

Het jonge videoproductiebedrijf ConcertoMedia heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van opmerkelijke nieuwkomers in het Nederlandse medialandschap. ConcertoMedia is gespecialiseerd in de productie…


+ More

Betaalbare HD producties van absolute topkwaliteit!

Het jonge videoproductiebedrijf ConcertoMedia heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van opmerkelijke nieuwkomers in het Nederlandse medialandschap. ConcertoMedia is gespecialiseerd in de productie van hoogkwalitatieve en attractieve concertregistraties, sfeerimpressies en promotievideo’s. Voor elke opdrachtgever maakt ConcertoMedia een op maat gesneden videoproductie.

De snel groeiende klantengroep prijst het bedrijf vanwege de nuchtere aanpak, grote flexibiliteit en grote betrokkenheid bij de producties. Klant is Koning! ConcertoMedia denkt altijd en proactief met de klant mee, heeft een verfrissende blik op de moderne media en zoekt continu naar alternatieve en nieuwe mogelijkheden om unieke videoproducties en -toepassingen te realiseren.

Voor tientallen orkesten, koren, ensembles en solisten is ConcertoMedia inmiddels vaste videoproducent.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.