1. El recordMyDesktop és programari lliure que permet fer captures d'escriptori (o d'una part) en vídeo, de manera que és una eina molt útil per a crear tutorials o, senzillament, enregistrar com fem les coses.

    # vimeo.com/1847845 Uploaded 43 Plays 0 Comments
  2. L'Avidemux és programari lliure que permet posteditar clips de vídeo modificant-ne els atributs, a la vegada que podem convertir entre formats d'una manera ràpida i senzilla. En aquest vídeo observem com reduir les dimensions d'un clip amb la captura de l'escriptori. El clip s'ha enregistrat amb el gtk-recordMyDesktop.

    # vimeo.com/1847819 Uploaded 79 Plays 0 Comments
  3. El Synaptic és el gestor de paquets de programari que acompanya l'Ubuntu. La seva interfície gràfica facilita les coses a les qui ens aproximem per primer cop al món del gnu/linux.
    Aquest breu vídeo mostra el camí a recórrer per tal d'instal·lar l'scribus, que és programari lliure d'edició i maquetació de documents.

    # vimeo.com/1825043 Uploaded 35 Plays 0 Comments

Un cop d'ull a l'Ubuntu

Xavier Moyà

Algunes captures d'escriptori per aprendre els principals procediments per emprar aquesta distribució de gnu/linux

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.