No videos have been added to this channel

Clubul Profesioniştilor în Imobiliare

imobiliare.ro

Clubul Profesioniştilor în Imobiliare este o iniţiativă Imobiliare.ro, derulată în parteneriat cu Kingstone Group.

Obiectivul clubului este să aducă împreună agenţi imobiliari, dezvoltatori, finanţatori, arhitecţi, constructori, avocaţi, notari, în…


+ More

Clubul Profesioniştilor în Imobiliare este o iniţiativă Imobiliare.ro, derulată în parteneriat cu Kingstone Group.

Obiectivul clubului este să aducă împreună agenţi imobiliari, dezvoltatori, finanţatori, arhitecţi, constructori, avocaţi, notari, în vederea formării comunităţii profesioniştilor din domeniul imobiliar. Comunicarea eficientă şi colaborarea este soluţia pe care clubul o propune pentru a trece peste perioada dificilă cu care ne confruntăm cu toţii.

Clubul a fost creat din dorinţa de a lucra într-o piaţă imobiliară profesionistă. De aceea, dorim să ne cunoaştem unii pe alţii, în vederea unei mai bune colaborări în afaceri. Credem că la baza semnării unui contract sau a unui parteneriat stă contactul uman direct şi încrederea dată de acesta nu poate fi înlocuită de nici un discount sau beneficiu material propus.

Mai multe informații despre club și noutăți, găsiți aici: http://club.imobiliare.ro/about/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.