1. http://cropped.nl

  Wij bij Cropped Media zijn enorm enthousiast over video en videoproductie en hopen dat wij doormiddel van deze video ook U enthousiast kunnen maken over video! Videoproductie werkt! U bereikt al snel meer mensen op een dynamischere manier dan met conventionele wegen, en dat leidt al snel tot een positief effect voor u of uw bedrijf!

  Cropped Media is een videoproductie bedrijf te Amersfoort, Utrecht dat al uw behoeften kan verzorgen als het aankomt op videoproductie. Cropped Media heeft alle benodigde apparatuur om uw bedrijfsfilms tot leven te laten komen, uw videoclips te laten knallen of mooie sfeerimpressies van uw evenementen op het grote scherm te toveren.

  Cropped Media videoproducties kan alles voor u regelen op het gebied van video. Het filmen van het materiaal zelf wordt door ons met onze eigen camera's gedaan; op aanvraag kan hiervoor extern materiaal ingehuurd worden. De nabewerking en montage kan ook geheel door Cropped Media verzorgd worden.

  Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier op onze website:
  http://cropped.nl/contact/

  # vimeo.com/75605471 Uploaded
 2. http://cropped.nl

  De Technische Universiteit van Eindhoven houd jaarlijks een open dag on de noemer van de TU/eXperience. Op deze open dag opent de TU/e zijn deuren voor kinderen en jongeren van uiteenlopende leeftijden om ze bloot te stellen aan de laatste technologische snufjes die de TU/e heeft ontwikkeld.

  Hoogtepunten van de dag (voor ons persoonlijk) waren de spectaculaire zaken als robotvoetbal, een echte Tesla-coil van dichtbij zien en kleine zelfgebouwde robots. De raceauto's van de TU/e mogen trouwens ook zeker niet ontbreken, want al draaien ze op elektriciteit of zelfs op zonne-energie, die mogen er zeker zijn!

  Cropped Media, videoproductiebedrijf te Amersfoort, werd gevraagd de dag te filmen en een leuk sfeerverslag te maken. Na een ontzettend leuke dag gehad te hebben zijn de beelden later verwerkt in deze leuke evenementregistratie!

  Bent u ook geïnteresseerd in een videoproductie op maat door Cropped Media te Amersfoort? Kijk dan snel op onze website: http://cropped.nl

  # vimeo.com/75954094 Uploaded
 3. Staat uw woning al te lang in de verkoop? Trekt uw te koop staande huis te weinig bezichtigingen? Mischien dat een woningfilm van Cropped Media u kan helpen.

  Een advertentie met een video valt beter op tussen de concurrentie. Zo zijn kijkers sneller geneigd op uw advertentie te klikken. Meer kijkers komen zo in aanraking met uw te koop staande woning.

  De video is natuurlijk op een groot aantal websites te plaatsen wat uw vindbaarheid aanzienlijk vergroot. Ook via social media is de video perfect in te zetten om uw bereik enorm te kunnen vergroten.

  Een ander voordeel van video is dat een potentiële koper direct een 'eerste bezichtiging' krijgt van de woning. Hij kan dus meteen enthusiast worden over de woning en hierover gaan nadenken. De stap van een video aanzetten is eenvoudiger te zetten dan het aanvragen van een bezichtiging.

  Voor meer informatie kijkt u op http://cropped.nl/woonvideo/

  # vimeo.com/79680104 Uploaded
 4. http://cropped.nl/waarom-video/seo-vseo-videomarketing/

  Videomarketing of VSEO is een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de moderne marketing strategieën. Zo is deze eenvoudige video binnen één dag op nummer 1 in de zoekresultaten van Google gekomen in de SERPs van 'videomarketing Amersfoort'.

  Marketing is en blijft een van de funderingen van het bedrijfsleven. Internet krijgt daar, vooral voor de kleine ondernemen, de overhand in en een goed werkende website is dan ook essentieel om nieuwe klanten te vergaren.

  Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, is een term die bij de meeste ondernemers bekend voorkomt. Een geoptimaliseerde website kan wonderen doen voor uw bedrijf en ook het actief deelnemen aan de online gemeenschap heeft positieve effecten, maar er kan natuurlijk altijd meer gedaan worden. Een techniek die nu nog in de beginfase is, en dus nog relatief eenvoudig ingezet kan worden zonder al teveel concurrentie, is VSEO of videozoekmachineoptimalisatie. In een woord: Videomarketing!

  Videomarketing is een supplement wat tegenwoordig eigenlijk niet meer mag ontbreken in een succesvolle online marketing strategie. Je kan vele honderdduizenden concurrenten hebben als het aankomt op websites in de strijd voor de nummer één positie in Google, maar slechts een handvol concurrerende video's. Het is dan (vaak) ook relatief eenvoudig om met video wél die eerste positie toe te eigenen en zo meer verkeer naar jouw video te trekken. Die video laat niet alleen uw bedrijf en producten zien, maar heeft natuurlijk ook een backlink naar uw website in de omschrijving staan. Niet alleen lokt dat bezoekers, maar is natuurlijk ook een geweldige bron van backlinks voor uw website's SEO-waarde!

  Een ander positief aspect aan video is het feit dat moderne zoekmachines zoals Google en Bing steeds vaker video tussen de reguliere resultaten laten zien. Het kan zelfs zomaar voorkomen dat een resultatenpagina begint met de videoresultaten. U heeft dan met een eenvoudige video in één klap AL uw concurrentie weggeveegd en meteen de eerste positie in Google toegeëigend.

  De voordelen voor videomarketing zijn enorm, en is dé extra prikkel die Google nodig heeft om uw content hoger in de zoekresultaten op te nemen. Voor meer informatie kunt op onze website kijken voor meer uitleg over VSEO en videomarketing op het web. http://cropped.nl/waarom-video/seo-vseo-videomarketing/

  Het videoproductiebedrijf te Amersfoort, Cropped Media, is gespecialiseerd in webvideo en videomarketing en zou u graag helpen bij het opzetten van een succesvolle videomarketing campagne. Kijk op de website voor de mogelijkheden. http://cropped.nl

  # vimeo.com/86687531 Uploaded
 5. http://cropped.nl

  Een evenementregistratie is de perfecte manier om langer effectief gebruik te kunnen maken van uw evenement. Zo kunt u nog lang nadat het event is afgelopen de video nog altijd inzetten voor bijvoorbeeld online videomarketing. Nieuwe klanten of bezoekers trekken wordt zo een eitje!

  Voor alle voordelen van evenementregistratie op een rij kijkt u op http://cropped.nl/evenementregistratie/

  Voor meer informatie over ons, de mogelijkheden of contact met Cropped Media videoproducties Amersfoort gaat u naar http://cropped.nl

  # vimeo.com/87710762 Uploaded

Cropped Media videoproductie Amersfoort

Cropped Media

Cropped Media is een videoproductie bedrijf te Amersfoort, Utrecht dat al uw behoeften kan verzorgen als het aankomt op videoproductie. http://cropped.nl Cropped Media heeft alle benodigde apparatuur om uw bedrijfsfilms tot leven te laten komen, uw videoclips…


+ More

Cropped Media is een videoproductie bedrijf te Amersfoort, Utrecht dat al uw behoeften kan verzorgen als het aankomt op videoproductie. http://cropped.nl Cropped Media heeft alle benodigde apparatuur om uw bedrijfsfilms tot leven te laten komen, uw videoclips te laten knallen of mooie sfeerimpressies van uw evenementen op het grote scherm te toveren.

Cropped Media kan alles voor u regelen op het gebied van video. Het filmen van het materiaal zelf wordt door ons met onze eigen camera’s gedaan; op aanvraag kan hiervoor extern materiaal ingehuurd worden. De nabewerking en montage kan ook geheel door Cropped Media verzorgd worden.

Cropped Media is uitermate geschikt voor projecten met uiteenlopende budgetten. Van gehele commercials tot de videoclips van beginnende bandjes, alles is mogelijk bij Cropped Media.

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U vindt ons op http://cropped.nl

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.