1. # vimeo.com/75381648 Uploaded 26 Plays 0 Comments
  2. # vimeo.com/75319397 Uploaded 114 Plays 0 Comments
  3. # vimeo.com/75312325 Uploaded 76 Plays 0 Comments
  4. # vimeo.com/75468736 Uploaded 49 Plays 0 Comments
  5. # vimeo.com/75468735 Uploaded 18 Plays 0 Comments

La Cuina Lleidatana Pas a Pas

Moviment H

Amb aquests videos volem donar impuls a la cuina lleidatana com a un producte turístic més. Que pugui servir per posicionar en la ment dels viatgers forasters aquest producte gastronòmic i també l’ autòcton com al·licient per bellugar-se sota aquesta…


+ More

Amb aquests videos volem donar impuls a la cuina lleidatana com a un producte turístic més. Que pugui servir per posicionar en la ment dels viatgers forasters aquest producte gastronòmic i també l’ autòcton com al·licient per bellugar-se sota aquesta motivació.
Hem dut a terme uns vídeos de plats molt propis de Lleida i provincia que ens serveixin per donar-nos a conèixer mitjançant a través de les xarxes socials. Uns vídeos didàctics i fàcils de seguir per qualsevol persona, en un format casolà i proper, com volem que s’ ens vegi i que generin interès per realitzar aquell plat a casa però sobre tot, per venir a la nostra província a degustar-los. Parlem doncs d’ un àmbit de difusió sense més límit que el que puguin tenir les pròpies xarxes socials.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.