CCCB DEBATS  - Debates and lectures

CCCB DEBATS - Debates and lectures

CCCB Plus

Debats i conferències articulats al voltant de la reflexió crítica sobre qüestions clau de la societat contemporània. Programes que comparteixen la voluntat de diàleg amb el ciutadà i en què participen especialistes que hi aporten coneixements i noves…


+ More

Debats i conferències articulats al voltant de la reflexió crítica sobre qüestions clau de la societat contemporània. Programes que comparteixen la voluntat de diàleg amb el ciutadà i en què participen especialistes que hi aporten coneixements i noves idees per debatre. Més informació:
cccb.org/ca/cursos-debat

En aquest canal trobareu els enregistraments dels debats i les conferències del CCCB a patir del 2008. Si esteu interessats en els enregistraments d’anys anteriors, podeu fer la consulta a l’Arxiu del CCCB (cccb.org/ca/arxiu_cccb).

Debates y conferencias articuladas alrededor de la reflexión crítica acerca de cuestiones clave de la sociedad contemporánea. Programas que comparten la voluntad de diálogo con el ciudadano y en que participan especialistas que aportan a los mismos conocimientos y nuevas ideas a debatir. Más información: cccb.org/es/cursos-debats

En este canal vais a encontrar las grabaciones de los debates y las conferencias del CCCB a partir de 2008. Si estáis interesados en las grabaciones de años anteriores, podéis realizar la consulta en el Archivo del CCCB (cccb.org/ca/arxiu_cccb).

Seminars, courses and lectures produced in house or in collaboration with other bodies, organised to canalise debate and critical reflection about key issues in contemporary society. Programmes that encourage dialogue with citizens and the participation of specialists who bring their knowledge and new ideas to the debate. (More information: cccb.org/en/cursos-debats)

On this channel you’ll find recordings of debates and talks that have taken place at the CCCB since 2008. If you are interested in recordings from previous years, you can consult the CCCB’s Archive (cccb.org/ca/arxiu_cccb).

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.