Festival Deltebre Dansa

 1. Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa 2019, edició i muntatge d'un vídeo sobre el Festival Deltebre Dansa per a ser difós a través dels seus perfils socials. El vídeo expressa les emocions i els sentiments relacionats amb la dansa i les arts del moviment.

  # vimeo.com/363999371 Uploaded 24 Views 0 Comments
 2. Vídeo resum del Festival Deltebre Dansa 2019! Més de 12.000 espectadors, 200 participants professionals, 50 nacionalitats, 134 artistes, 49 espectacles, més de 300 participants d'iniciació, un entorn inigualable i una experiència màgica! Així ha sigut el 15è aniversari del Festival Deltebre Dansa!

  En aquest vídeo es captura l'experiència viscuda en el 15è aniversari del Festival a través de l'emotiva interpretació de 10 ballarins professionals de diferents racons del món i que han participat en el Festival com a docents, alumnes i/o artistes (com ara Francisco Cordova i les bessones Kristina i Sadé Alleyne). La peça és un viatge poètic a través del moviment, una metàfora sobre el cicle de la vida en relació amb el Festival Deltebre Dansa, el qual neix, es viu intensament i desapareix, quedant per sempre en la nostra memòria.
  --
  ¡Vídeo resumen del Festival Deltebre Dansa 2019! ¡Más de 12.000 espectadores, 200 participantes profesionales, 50 nacionalidades, 134 artistas, 49 espectáculos, más de 300 participantes de iniciación, un entorno inigualable y una experiencia mágica! ¡Así ha sido el 15.o aniversario del Festival Deltebre Dansa!

  En este vídeo se captura la experiencia vivida en el 15.o aniversario del Festival a través de la emotiva interpretación de 10 bailarines profesionales de diferentes rincones del mundo y que han participado en el Festival como docentes, alumnos y/o artistas (como Francisco Cordova y las gemelas Kristina y Sadé Alleyne). La pieza es un viaje poético a través del movimiento, una metáfora sobre el ciclo de la vida en relación con el Festival Deltebre Dansa, el cual nace, se vive intensamente y desaparece, perdurando para siempre en nuestra memoria.
  --
  Summary video about Festival Deltebre Dansa 2019! More than 12,000 spectators, 200 professional participants, 50 nationalities, 134 artists, 49 performances, 200 beginner participants, a very special setting and a magical experience! This has been the 15th anniversary of the Festival!

  This video captures the experience lived in the 15th anniversary of the Festival through the emotional performance of 10 professional dancers from different corners of the world who have participated at the Festival as teachers, students and/or artists (such as Francisco Cordova and the twins Kristina and Sadé Alleyne). The piece is a poetic journey through movement, a metaphor about the cycle of life in relation to the Festival Deltebre Dansa, which is born, lived intensely and disappears, lasting forever in our memories.
  --
  Video: Albert Vidal / Vèrtex Comunicació

  # vimeo.com/349317970 Uploaded 198 Views 0 Comments
 3. 1st week of Festival Deltebre Dansa's 15th edition! 200 professional participants, 50 nationalities, 21 professional workshops, 48 contemporary dance and circus performances... An original, special, avant-garde, multicultural and high-quality experience.

  From 8th to 21st July 2019, in Deltebre.
  --
  1a setmana de la 15a edició del Festival Deltebre Dansa! 200 participants professionals, 50 nacionalitats, 21 tallers professionals, 48 espectacles de dansa i circ contemporanis... Una experiència original, diferent, única, d’avantguarda, multicultural i de màxima qualitat.

  Del 8 al 21 de juliol de 2019, a Deltebre.
  --
  ¡1a semana de la 15a edición del Festival Deltebre Dansa! 200 participantes profesionales, 50 nacionalidades, 21 talleres profesionales, 48 espectáculos de danza y circo contemporáneos... Una experiencia original, diferente, única, de vanguardia, multicultural y de máxim calidad.

  Del 8 al 21 de julio de 2019, en Deltebre.
  --
  Video: Albert Vidal / Vèrtex Comunicació

  # vimeo.com/348324707 Uploaded 34 Views 0 Comments
 4. XV Festival Deltebre Dansa opening video

  48 espectacles de dansa i circ contemporanis!
  ¡48 espectáculos de danza y circo contemporáneos!
  48 contemporary dance and circcus performances!

  #deltebredansa #deltebredansaXV

  # vimeo.com/347247516 Uploaded 37 Views 0 Comments
 5. La videodansa “Pols latent” neix com una mostra de suport per part de Roberto Olivan i el Festival Deltebre Dansa amb els afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià. L’objectiu d’aquest emotiu vídeo és visibilitzar aquesta tragèdia per fer d’altaveu i ajudar a recaptar fons per als afectats per l’incendi.

  El vídeo, creat pel deltebrenc Albert Vidal / Vèrtex Comunicació, té com a objectiu ajudar a augmentar la difusió de la iniciativa “Rebrotem” i el seu projecte de crowdfunding que vol recaptar 250.000 € per ajudar als afectats pel foc.

  “Rebrotem” se centra a coordinar les diferents accions ciutadanes que ajudin a restaurar l’ecosistema rural que s’ha perdut després d’aquest incendi forestal, com ara la campanya de crowdfunding amb la qual es vol crear un fons econòmic comú per a aquesta restauració de l’ecosistema.

  Col·labora a: rebrotem.cat.

  Ballarí: Roberto Olivan
  Vídeo: Albert Vidal / Vèrtex Comunicació

  # vimeo.com/346821588 Uploaded 2,720 Views 0 Comments

Festival Deltebre Dansa

Vèrtex Comunicació Plus

El canal del Festival Deltebre Dansa / The Festival Deltebre Dansa channel

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.