De Mannen Zonder Pak

 1. Even voorstellen: wij zijn De Mannen Zonder Pak. We maken video's voor kleine en grote bedrijven, het onderwijs, de zorg en de overheid. En voor jou? Jouw boodschap overbrengen in film... daar helpen wij graag aan mee!

  Bekijk onze website: dmzp.nl
  Tel: 085 - 018 0188

  # vimeo.com/287998055 Uploaded 453 Plays 0 Comments
 2. Blokvoort advocaten
  blokvoort.com

  # vimeo.com/117287524 Uploaded 777 Plays 0 Comments
 3. Voor een e-learning systeem van Carinova hebben we een serie video's mogen maken waarin medewerkers vertellen over hun werk. Met Houdbaar grafisch ontwerp.

  # vimeo.com/114756779 Uploaded 64 Plays 0 Comments
 4. Voor het Deventer Ziekenhuis maken we een serie video's waarin patiënten via de website alvast 'persoonlijk' kennis kunnen maken met de behandelend arts. dz.nl/Behandelaars/Langeloo/Paginas/default.aspx

  # vimeo.com/112178495 Uploaded 297 Plays 0 Comments
 5. Bert Meister, smid in Amsterdam over techniek.

  # vimeo.com/106265830 Uploaded 91 Plays 0 Comments

De Mannen Zonder Pak

De Mannen Zonder Pak Plus

Video's door De Mannen Zonder Pak.

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar een concurrentievoordeel. Het op de juiste manier inzetten van video en of social media kan je dit voordeel bieden. Zo word je bijvoorbeeld sneller gevonden op internet, meer…


+ More

Video's door De Mannen Zonder Pak.

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar een concurrentievoordeel. Het op de juiste manier inzetten van video en of social media kan je dit voordeel bieden. Zo word je bijvoorbeeld sneller gevonden op internet, meer gewaardeerd, leuker gevonden en bouw je een relatie op met je klanten. De Mannen Zonder Pak maken betaalbare professionele video’s voor websites en social media. Ook kunnen wij helpen bij een succesvolle inzet van social/nieuwe media, zoals Facebook, Google+, YouTube, Twitter en Linkedin, voor je onderneming.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.