DEMO 2014

 1. Cicle d’activitats que desenvolupa un programa de tallers, conferències, exposicions, col·loquis i presentacions de producte, que ofereixen la possibilitat d’experimentar i debatre nous camins, enfocaments i tecnologies que intervenen en el procés creatiu, en l’àmbit del disseny de producte.

  DEMO torna del divendres 27 de febrer al diumenge 8 de març de 2015
  demo.adifad.org/

  Music by Röyksopp feat. Robyn - Monument

  # vimeo.com/118133196 Uploaded 152 Plays 0 Comments
 2. Fragment de "Century 21 Calling", vídeo promocional de Bell Labs per la 1962 Seattle World's Fair.

  Vídeo complet: http://ow.ly/Hywe2

  # vimeo.com/117165335 Uploaded 97 Plays 0 Comments
 3. El seu repte i mètode d'ensenyament, consisteix en desprendre's del que s'ha après per tal d'explorar i aportar alternatives totalment noves tant per viure com per a treballar i comunicar-nos. Així, L'Últim Crit treballa investigant i generant nous contextos en la pràctica del disseny fora de les seves tradicions, buscant diferents tipus de connexions en el seu treball i creant les seves pròpies definicions del que aquest pugui arribar a ser.

  El Último Grito http://www.eugstudio.com/

  # vimeo.com/116649283 Uploaded 40 Plays 0 Comments
 4. El seu disseny s'inspira en l'observació dels materials i processos de fabricació. Un primer projecte pensat a partir de la repetició de talls en blocs de fusta (Coup de scie per Design Pyrénées) confirma la voluntat de pensar el material i el procés com a base del concepte.

  Franck Fontana http://www.franckfontana.com/

  # vimeo.com/116646021 Uploaded 22 Plays 0 Comments
 5. Qüestionar la relació que mantenim amb els objectes quotidians és una de les principals activitats diàries de tot dissenyador.

  Óscar Díaz http://www.oscar-diaz.net/
  Yuri Suzuki http://yurisuzuki.com/

  # vimeo.com/116636555 Uploaded 19 Plays 0 Comments

DEMO 2014

ADI-FAD

“DEMO, Explorant nous processos de creació” és un cicle d’activitats que s’estructura al voltant de l’experimental, el multidisciplinar, la col·laboració entre l’industrial i l’artesanal, l’obert, el compartit i el desconegut, centrant-se en l’àmbit del…


+ More

“DEMO, Explorant nous processos de creació” és un cicle d’activitats que s’estructura al voltant de l’experimental, el multidisciplinar, la col·laboració entre l’industrial i l’artesanal, l’obert, el compartit i el desconegut, centrant-se en l’àmbit del disseny de producte.

En el marc d’aquestes activitats i al llarg de deu dies, DEMO desenvolupa un programa de tallers, conferències, col·loquis i presentacions de productes, que oferiran la possibilitat d’experimentar i debatre nous camins, enfocaments i tecnologies que intervenen en el procés creatiu.

L’objectiu d’aquestes activitats és compartir i investigar diferents tipologies de creació i producció, amb la finalitat de que, tant el públic general com els professionals, puguin conèixer nous plantejaments i incorporar aquestes eines al seu dia a dia o en el desenvolupament dels seus projectes.

Més info: demo.adifad.org

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.