De Tafel van Twente

Op Dinsdag 2 oktober vond op de Universiteit Twente de zogenaamde Umeet plaats over Smart Industry. Donderdag 28 oktober organiseerde Kennispark Twente in the Gallery een inspiratielunch over Smart Industry. Bas Wolters ging aan tafel met Prof. Dr. Ing. Fred van Houten van de Universiteit Twente en met Herman Tuininga managing director van SallandElectronics. Onderwerpen van gesprek waren; De Umeet, de Inspiratielunch, Industrie 4.0, Smart Industry, het Smart Industry Team NL en met name ook de toepassing van het begrip door ondernemers.

# vimeo.com/111825662 Uploaded 104 Views 0 Comments

De Tafel van Twente

Twente PRO

In ‘De Tafel van Twente’ staan gasten uit het Twentse bedrijfsleven, het onderwijs en de overheidssector centraal. Gastheer Bas Wolters praat met hen over zaken die binnen, maar ook buiten Twente spelen. De Tafel van Twente is een programma over het kloppend…


+ More

In ‘De Tafel van Twente’ staan gasten uit het Twentse bedrijfsleven, het onderwijs en de overheidssector centraal. Gastheer Bas Wolters praat met hen over zaken die binnen, maar ook buiten Twente spelen. De Tafel van Twente is een programma over het kloppend hart van Twente, dat mede op initiatief van de regiobranding tot stand is gekomen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.