I Svendborg bor Johnny Conchas. Han har diagnosen skizo affektiv - men han mener, at der er en mening med galskaben. Derfor maler han de stemninger, syner og tilstande, som han oplever i hverdagen. Og billederne, dem navngiver han efter den medicin, som har tager i den periode, billedet opstår.

# vimeo.com/76982265 Uploaded

Follow

Det Danske Arkiv

Patrick Bay Damsted Plus

Danmark er et fantastisk sted. Det visuelle grundmateriale er langt større end landet umiddelbart fordrer og forskellene er meget større ud end de lyder. I 2006 var jeg så heldig at få opgaven at fotografere billedsiden til en bogudgivelse, der tog sit…


+ More

Danmark er et fantastisk sted. Det visuelle grundmateriale er langt større end landet umiddelbart fordrer og forskellene er meget større ud end de lyder. I 2006 var jeg så heldig at få opgaven at fotografere billedsiden til en bogudgivelse, der tog sit udgangspunkt i hele Danmark – og derfor tilbragte jeg halvanden måned og 12.000 km over to år med at udforske Danmark. Det gav tusindevis af billeder og det der bliver en livslang interesse. Siden har jeg elsket at komme rundt i alle kroge af Danmark. Geografisk, kulturelt, religiøst og menneskeligt.

Dette land er dit land – som det er mit – og det er et fantastisk land, med masser af plads og mængder af rum. Derfor er jeg gået i gang med at samle Det Danske Arkiv. Billeder af Danmark til Danmark – for enhver, der gerne vil føle sig hjemme her. Grænserne er, som altid, i vores opfattelse af virkeligheden.

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.