Dansk Flygtningehjælp

I 2012 byggede 12 frivillige fra DFUNK en labyrint på årets Roskilde Festival. På fire dage var mere end 1000 festivalgæster en tur igennem asyllabyrinten. Mange for vild. Få fik asyl.

DFUNK er Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk. Unge fra hele landet, der arbejder for at forbedre flygtninges vilkår. En ungdomsorganisation med holdninger. Skæve, sjove, og alligevel alvorlige events. For at sætte verdens flygtninge på dagsordenen.

Produceret af Dansk Flygtningehjælp.
Musik: "Kukita (Electro remix)" by Neztic + Vate (freemusicarchive.org/music/Neztic__Vate/Cachonda/Neztic__Vate_-_Kukita_Electro_remix)

# vimeo.com/55928907 Uploaded 304 Views 0 Comments

Dansk Flygtningehjælp

DRC Dansk Flygtningehjælp

Dansk Flygtningehjælp (DFH) er en privat humanitær organisation grundlagt i 1956.

Vi arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål, at hjælpe med at skabe varige løsninger…


+ More

Dansk Flygtningehjælp (DFH) er en privat humanitær organisation grundlagt i 1956.

Vi arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål, at hjælpe med at skabe varige løsninger for flygtninge og internt fordrevne.

Vi forstår varige løsninger som ethvert tiltag, der kan være med til at skabe en permanent og tålelig løsning, så de mennesker, vi arbejder med, kan komme til at leve et normalt liv.

Eksempler på varige løsninger kan være opholdstilladelse i Danmark og integration i lokalsamfundet eller repatriering.

Dansk Flygtningehjælp er en paraplyorganisation med 30 medlemsorganisationer og frivilliggrupper. Organisationen er åben for ikke parti-politiske, landsdækkende og internationale humanitære organisationer, som arbejder på et demokratisk grundlag i overensstemmelse med Dansk Flygtningehjælps målsætning.

Vi arbejder i mere end tredive lande rundt omkring i verden, og vores midler kommer fra private og institutionelle donorer, og fra salg af konsulentydelser i forhold til humanitært arbejde.

Vision
Ingen flygtninge skal savne hjælp til at finde beskyttelse og varige løsninger. Og ingen, der ønsker at integrere sig i det danske samfund, skal savne hjælp til det. Vi vil være de bedste til at løse problemer, der knytter sig til fordrivelse og integration.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.