Digital postkasse

Ved å opprette en digital postkasse hos Digipost eller e-Boks- de to leverandørene det offentlige har valgt - bidrar du til å redusere miljøbelastninger og til store innsparinger for det offentlige. Hvert år bruker det offentlige flere hundre millioner kroner bare på porto. Les mer på norge.no og norge.no/nb/velg-digital-postkasse

"Motta digital post fra det offentlige!" - er en informasjonsfilm vi håper offentlige virksomheter og innbyggere vil dele og lenke til på sine nettsider og profiler på sosiale medier. Filmen gir kunnskap om hva Digital postkasse er, hvorfor det offentlige ønsker at innbyggerne skal ha en Digital postkasse og hvor man skal gå for å lage seg en Digital postkasse.

# vimeo.com/124497427 Uploaded

Digital postkasse

Difi PRO

Alle viktige brev fra det offentlige kan sendes til innbyggernes digitale postkasse. Da trenger vi innbyggere å sende til.

Det er to offentlig godkjente leverandører av digitale postkasser. De heter Digipost og e-Boks. Innbygger velger selv digital…


+ More

Alle viktige brev fra det offentlige kan sendes til innbyggernes digitale postkasse. Da trenger vi innbyggere å sende til.

Det er to offentlig godkjente leverandører av digitale postkasser. De heter Digipost og e-Boks. Innbygger velger selv digital postkasse på norge.no.

Direktoratet for Forvaltning og IKT (Difi) forvalter digital postkasse og bistår offentlige virksomheter med å ta i bruk digital postkasse.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.