1. Servera gästerna på nästa Halloweenfest en skrämmande Halloween-tårta som inte bara imponerar på dem visuellt utan även smakmässigt. Du kan till exempel skrämma dina Halloween-gäster med en gigantisk spindel på tårtan eller servera en Halloween-tårta i form av en kladdig hjärna! Det finns inga gränser för din fantasi. För att komplettera din skrämmande godisbar kan du också servera skrämmande Halloween cake pops och Halloween cupcakes utöver din Halloween-tårta, som garanterat kommer att ge dina gäster en rysare.

  # vimeo.com/758671592 Uploaded
 2. Servera dina gäster läckra Halloween-cupcakes med läskiga Halloween-varelser på din Halloween-fest. Lär dina gäster att bli skrämda med de här hemska läckra cupcakesen och imponera på dem med sin smak också! Välj mellan totalt 5 olika smaker för dina Halloween-cupcakes, så det finns säkert något för alla. Om du inte bara vill servera skrämmande Halloween-cupcakes på din Halloween-fest kan du utöka din skrämmande godisbar med Halloween cake pops och Halloween-tårtor för att se till att ingen kommer att glömma den här skrämmande godisbaren på ett ögonblick.

  # vimeo.com/758670875 Uploaded
 3. Du ska ha en kuslig Halloweenfest och vill erbjuda dina gäster inte bara en kuslig plats och kostymer, utan också en lika kuslig godisbar med alla möjliga sorters läckra Halloween-godis? Då är våra Halloween cake pops ett måste! Det är inte bara den utsökta smaken av röd sammet och choklad som kommer att övertyga dina gäster, utan även det kusliga utseendet på dina Halloween cake pops. 6 spöklika spöklika cake pops och 6 cake pops med Halloween-sockerdekorationer skickas direkt hem till dig per paket. Så vad väntar du på? Fira din ultimata Halloweenfest med en oförglömlig godisbar!

  # vimeo.com/758670141 Uploaded
 4. Upptäck våra skrämmande Halloween-godisar och servera dina gäster skrämmande Halloween cake pops, Halloween-cupcakes och naturligtvis snygga Halloween-tårtor. Fira den läskigaste och godaste halloweenfesten någonsin med dina gäster och se till att dina gäster inte glömmer den här Halloween-godiset på en gång. För att se till att det finns något för alla kan du servera din Halloween-godisbar inte bara med en läskig spindelkaka eller en kladdig hjärnkaka, utan också med läskiga Halloween cake pops med ögon eller Halloween-cupcakes med läskiga monster och Halloween-varelser!

  # vimeo.com/758669781 Uploaded
 5. Här hittar du en beskrivning över hur du monterar ihop din doktorshatt innan servering. Du kan enkelt och smidigt beställa tårtan i vår webbshop dintårta.se
  Överraska den nyblivna doktoranden med en elegant tårta i form av en doktorshatt!

  # vimeo.com/648996374 Uploaded

dinTårta.se

deineTorte.de

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.