1. Långtråkigt på kontoret? Vill måndagsmorgonen inte ta slut? Ta då tillfället i akt och dra ihop en tårtfika på din arbetsplats genom endast ett par klick på vår hemsida.
  På dintarta.se kan du beställa den perfekta tårtan inför nästa firmafest, fredagsfika eller helt enkelt som en mumsig överraskning för dig och dina kollegor.
  Ta en paus från arbetet - få din drömtårta direkt levererad till kontoret och njut av en tårtupplevele med en personlig tårta där företagets logotyp är tryckt på högklassig marsipan från Odense. Välj din favorit bland fem goda smaker!

  # vimeo.com/286437811 Uploaded
 2. Det finns ögonblick i livet som man inte vill glömma. Vi håller fast vid dessa med foton och i våra minnen, men framförallt i våra hjärtan. Återupplev vackra minnen med en personlig fototårta från dintarta.se och överraska nära och kära med en speciell gest - din favoritbild tryckt på en extra god tårta!
  Det spelar ingen roll om du vill blicka tillbaka på gamla minnen, fira en årsdag eller bara visa uppskattning till dina nära och kära. I vår online-shop kan du enkelt beställa din egna drömtårta. Välj din favoritsmak och en personlig text om så önskas. Beställ din tårta snart och få den levererad direkt till önskad adress. Vi levererar inom en vardag!

  # vimeo.com/286434696 Uploaded
 3. Dekorera enhörningstårtan med hjälp av vår utförliga video-guide! Beställ online och få Unicorn-tårtan levererad hem till din dörr!

  # vimeo.com/285267123 Uploaded
 4. Fantastiska barntårtor - perfekt till födelsedagen! Vad är bättre än strålande ögon hos ett födelsedagsbarn? Full av förväntan längtar de små till att få fira sin födelsedag med vänner och familj. Just därför hör barnkalastårtor till en av våra allra viktigaste tårtor, som vi såklart bakar med extra mycket kärlek! Låt barnen välja en födelsedagstårta med sina favoritfigurer på, kända från barnprogram och älskade barnfilmer.
  Dintårta-teamet har tagit sig an uppgiften att inför varje liten födelsedagsprins och -prinsessas kalas förbereda en extra speciell födelsedagstårta. För många barn är födelsedagen höjdpunkten på hela året och detta bör såklart firas stort! Vi har en passande tårta för varje födelsedagsbarn! Välj bland våra hundratals motiv och designs. Allt ifrån hjältarna på barnkanalerna till de mest älskade Disneyprinsarna och -prinsessorna i olika storlekar, färger och smaker.
  Beställ enkelt den perfekta barnkalastårtan här i vår online-shop och få den levererad till dörren på önskat datum!

  # vimeo.com/270695524 Uploaded
 5. # vimeo.com/249391314 Uploaded

dinTårta.se

deineTorte.de PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.