1. Jan Bert Rijnberk is teamleider van de roostermakers van GGM en Educatie. Hij praat met Joni Liptiay marketing communicatie medewerker van MCV over welke ontwikkelingen het maken van roosters heeft doorgemaakt en wat dat voor hem heeft betekent. Roosters maak je samen is zijn motto.

  # vimeo.com/157259079 Uploaded 90 Plays 0 Comments
 2. 8 september 2015 was de aftrap van de HAN Start Academy. Ouders en 18 studenten ontmoetten elkaar om kennis te maken.

  # vimeo.com/140439509 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 3. In deze video zien we de driehoek HAN student, HAN studentbegeleider en het Flex College als werkveld in een leergemeenschap. Zo worden 2e jaars HAN PMT studenten begeleid door een 4e jaars PMT student, die op haar beurt begeleid wordt door een schoolmaatschappelijk werkster van het Flex College en docenten van de HAN. Daarbij wordt vanuit de HAN ook de theorie aangeboden is die dienend is aan de praktijk.

  # vimeo.com/140427287 Uploaded 84 Plays 0 Comments
 4. 2e en 4e jaars studenten van de HAN van de opleiding Psychomotorische Therapie (PMT) op het Flex College in Nijmegen. De 2e jaars studenten lopen daar stage en de 4e jaars doen onderzoek of begeleiden de 2e jaars studenten. In deze video horen we wat de voordelen zijn van Psychomotorische Training voor de leerling, studentbegeleider, schoolmaatschappelijk werkster en de organisatie. Ook horen we meer over de resultaten van het onderzoek dat is verricht.

  # vimeo.com/140427565 Uploaded 223 Plays 0 Comments
 5. De HAN-opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) heeft zich gevestigd in de voormalige Honig-fabriek onder de naam Allesbinder. De Honig kun je vinden in de Nijmeegse wijk Oud-West. Met behulp van leuke projecten streven studenten en docenten er naar om nieuwe kansen en mogelijkheden te creëren voor de wijk en het Honigcomplex.

  # vimeo.com/140427880 Uploaded 15 Plays 0 Comments

Dromenvanger

Hans Mestrum Plus

We hebben een Large Scale Dream bij de HAN. Die dromen van bevlogen mensen gaan we nu vangen en laten zien. Innovatieve (onderwijs) projecten die er al zijn. Die aandacht verdienen. We zoeken de verbinding. Heb jij een innovatief project bij de HAN dat…


+ More

We hebben een Large Scale Dream bij de HAN. Die dromen van bevlogen mensen gaan we nu vangen en laten zien. Innovatieve (onderwijs) projecten die er al zijn. Die aandacht verdienen. We zoeken de verbinding. Heb jij een innovatief project bij de HAN dat getoond mag worden hoe klein en pril ook? Laat het ons weten en we maken een afspraak voor een videoblog! Geen promo of reclame, maar gewoon de dagelijkse praktijk laten zien.
En heb je al mooie videoblogs over je project dat past plaats het dan hier.

hans.mestrum@han.nl / guido.crolla@han.nl

En delen=vermenigvuldigen

Zie ook: facebook.com/groups/dromenvanger/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.