Jurriaan Hos is motion graphics designer met een sterke focus op een goed verhaal. Onder de naam Kersenpit werkt hij o.a. voor Nationale Nederlanden, ABN AMRO, Hema, Canon, Vodafone etc, etc. Naast deze imponerende opsomming van commerciële klanten, haalt Jurriaan vooral ook voldoening uit het maken van animaties die iets uitleggen of verhelderen voor mensen die dat nodig hebben. Voor verhaalmakers legt hij uit hoe hij dat doet.

# vimeo.com/60593953 Uploaded 78 Plays 0 Comments

Videoblog

Verhaalmakers PRO

Voor mijn video-blog ontmoet ik bekende of minder bekende Verhaalmaker. Opzoek naar antwoorden spreek ik met journalisten, filmmakers en vooraanstaande mensen uit de wereld van reclame, pr, marketing en communicatie. In deze video's doe ik een poging…


+ More

Voor mijn video-blog ontmoet ik bekende of minder bekende Verhaalmaker. Opzoek naar antwoorden spreek ik met journalisten, filmmakers en vooraanstaande mensen uit de wereld van reclame, pr, marketing en communicatie. In deze video's doe ik een poging het sterk veranderende medialandschap te doorgronden.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.